X
Ładowanie...

FRU.PL Opinie

Poznaj opinie naszych klientów

Beata

31 października 2019
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękuję za mega profesjonalizm i anielską cierpliwość podczas rozmowy/zakupy biletu.
Za spokojne czekanie, aż bardzo powoli otworzą się kolejne strony i okienka. Zero presji.
Super umiejętność słuchania i skupienia się na potrzebach klienta i wolno działającego komputera.
Naprawdę bardzo super i najwyższe wyrazy uznania.
Mam nadzieję, że doceniają Państwo takich pracowników.

Janusz

29 października 2019
Wspaniała obsługa a Pani Gabrysia to osoba o dużej empatii i bardzo pomocna POLECAM

Jola

25 października 2019
W przeszłości wielokrotnie kupowałam bilety na tej własnie stronie. Dziś miałam przyjemność kontaktować się z żywym człowiekiem - telefonicznie i mailowo. Panu Jackowi Szymankiewiczowi bardzo dziękuję za pomoc oraz merytoryczną i profesjonalną obsługę. Na pewno skorzystam z Państwa usług w przyszłości. :):):)

Dorota

25 października 2019
Profesjonalne podejście do klienta, polecam

Dorota

23 października 2019
Dziekuje ! Jak zawsze czuje sie zaopiekowana przez Fru.pl ... taki operator jak wy to conceirge podróży ...

Robert

22 października 2019
BARDZO BARDZO BARDZO jestem wdzięczny za Pani pomoc. Sprawiła Pani, że serwis CityBrake polecam wszystkim moim Znajomym jako naprawdę wart uwagi ze względu na obsługę, opiekę i ceny. JESZCZE RAZ BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC.

Zofiaanna

21 października 2019
szybka i profesjonalna obsluga. polecam fru.pl

Maria

21 października 2019
Dobra obsluge, szybki kontakt z klientem, wyrozumialosc. Pozdrawiam pracownikow.

Beata

21 października 2019
bo jest prosta i przejrzysta

Krzysztof

19 października 2019
Szybka i sprawna odpowiedź przez e-mail. Anglojęzyczni agenci udzielili odpowiedzi na polskie zapytanie bezbłędnie :) (w danym momencie polscy agenci byli zajęci). Pozdrawiam!

Paweł

18 października 2019
Bardzo sprawna obsługa Dzięki

Małgorzata Maria

18 października 2019
jestem zachwycona Pani życzliwością, cierpliwością i profesjonalizmem. I urodą też. Jeszcze raz dziękuję.

Natalia

16 października 2019
Super obsługa klienta :) polecam

Anna

16 października 2019
Profesjonalnie, na czas, uprzejmie

Monika

15 października 2019
Szybka i profesjonalna obsługa i komunikacja!

Katarzyna

14 października 2019
bardzo miła i pomocna obsługa

Iwona

10 października 2019
Dziękuję Pani Katarzyno, jestem pozytwnie zaskoczona Państwa determinacją w zrozumieniu "niezadowolenia" klienta. Życzę Państwu powodzenia.

Aleksander

9 października 2019
Bardzo profesjonalna pomoc przy procedurze zmiany błędnego nazwiska na wykupionym bilecie, pomogli

Anonim

9 października 2019
Przede wszystkim chciałam zaznaczyć, że ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu biletów u Państwa i na pewno będę korzystać z Państwa usług (choć oczywiście prawdziwym "domknięciem" testu będzie brak jakichkolwiek niespodzianek podczas samej, bardzo długiej, łączonej podróży).
Nie chodzi bynajmniej o czas oczekiwania na połączenie, tu wszystko było w granicach przyzwoitości, a nawet lepiej.
Wszystkie Panie, z którymi rozmawiałam były uprzejme, pomocne i kompetentne.

Trzydziestka Betrzy

8 października 2019
Dziękuję Pani Marcie Misza za szybką i pomocną informację. Profesjonalne podejście. Polecam.????

Jakub

8 października 2019
Świetna obsługa, bardzo miła i pomocna pani Paulina którą serdecznie pozdrawiam. ☺

Paulina

8 października 2019
Jeśli chodzi o kontakt, tempo odpowiedzi to polecam i stawiam 6+
Jedyne co do poprawy to zmiany w cenach po zarezerwowaniu biletu i natychmiastowej płatności kartą. W moim przypadku to nie była jakaś kosmiczna kwota ale no.. ;) Tak czy inaczej w totalu jestem zadowolona i do usłyszenia na wiosnę jako, że plany urlopowe już są :D

Dorota

4 października 2019
szybkość w zalatwieniu problemów pojawiających się do czasu wylotu

Halina

3 października 2019
sprawnie szybko i sa elastyczni przy koniecznosci zmian

Roger

2 października 2019
Bardzo dziękuję za szybką i profesjonalnę pomoc!

Celina

2 października 2019
Bardzo dziękuję..Pozdrawiam ekipę i....do następnego lotu..Tylko z Wami!

Jack Wielki

2 października 2019
Witam - musiałem zmienić opcje bagażową - bardzo szybko i w miłej atmosferze załatwiłem sprawę - jestem zadowolony i będę polecał innym - pozdrawiam Jacek

Piotr

2 października 2019
Super kontakt, szybki odzew na zapytania. Polecsm

Kinga

2 października 2019
Świetna obsługa klienta, co prawda jesteśmy jeszcze przed urlopem, ale już teraz mogę polecić FRU.PL :)

Beata

1 października 2019
Dzień dobry, chciałabym podziękować Pani Gabrysi Kruźlak, która jest wyjątkowa: profesjonalna, cierpliwa, konsekwentna, empatyczna, niezwykle pomocna, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. W mojej wyjątkowej sytuacji, rozmawiałam z kilkoma konsultantami. Pani Gabrysia proponując mi różne rozwiązania zaproponowała swoją pomoc. Pilnowała sprawy, rozumiejąc moją niekomfortową sytuację, doprowadzając sprawę do końca. Gratuluję Firmie FRU tak wspaniałego i profesjonalnego pracownika. Będę korzystać z Państwa usług i gorąco polecać.

Marek

29 września 2019
Bardzo dobre doświadczenie, żadnych niespodzianek. Zakupiłem bilet, otrzymałem wszystkie potrzebne informacje i dokumenty plus przypomnienia. Plus odprawa automatyczna dla całej rodziny. Bez zbędnych ceremonii. Idealne dla leniwych :). Profesjonalizm ze strony pań Gabriela Biernacik-Siewierska i Joanna Bebak, dziękuję.

SyRena

26 września 2019
Bilety lotnicze w pakiecie z ubezpieczeniem . Polecam

Dorota

25 września 2019
Od dawna korzystam z Fru.pl bo zawsze czuje się należycie „zaopiekowana”, co przy stresach związanych z podróżami jest nieocenione.
Moja wrodzona dysleksja często jest powodem
Różnych błędów podczas rezerwacji i check-in wtedy jeden tel do fru.pl i moje błędy zostają wyprostowane.
Każdej roztargnionej podróżujące i dyslektykowi polecam Fru.pl - zdejmą z was niejeden problem.

Izabela

25 września 2019
Szybka i kompetentna obsługa - gratuluję!

Tomasz

25 września 2019
Polecam, obsługa na wysokim poziomie!!!

Blanka

24 września 2019
Szybka i profesjonalna pomoc w przypadku problemu, pani Magda J. szczególnie pomocna.

Beata Beata Beata

24 września 2019
bilety lotnicze i obsługa, niezwykle pomocna Pani Gabrysia - dzìękuję

Katarzyna

24 września 2019
Błyskawiczna profesjonalna pomoc i obsługa. Zawsze wszystko się zgadza. Polecam !

Wieslawa

24 września 2019
Bardzo mila obsluga.Polecam

Andrzej

23 września 2019
Joanna Magiera - Bardzo mi pomogła odpowiadając na wątpliwości co do zarezerwowanego lotu . Po raz kolejny Fru.pl sprostało moim oczekiwaniom.

Marlena

22 września 2019
Zawsze kupuje przez fru.pl zawsze najniższa cena i zadowolenie wszystkich! Polecam wszystkim

Dorota

18 września 2019
Dzień dobry, bardzo dziękuję pani Joannie Magierze za życzliwą, szybką i kompetentną pomoc. Z przyjemnością skorzystam w przyszłości z Państwa usług. Pozdrawiam.

Katarzyna

18 września 2019
bardzo miła i pomocna obsługa

Marek

18 września 2019
Jak dla mnie, szybka i miła obsługa, rezerwacja i później jej zmiana przebiegła bardzo sprawnie, generalnie OK :)

Barbara

17 września 2019
obsługa administracyjna super.
szczególne podziękowania dla p.Joanny Magiera.

Mateusz

17 września 2019
Pierwszy raz zamawiam bilety przez Fru.pl i wszystko jak najbardziej ok :) szybki kontakt a co najważniejsze dobra cena biletów

Magdalena

17 września 2019
Polecam! Szybka realizacja!

Wanda

17 września 2019
Dziękuję bardzo za szybką i fachową pomoc, polecam

Katarzyna

17 września 2019
Mila i profesjonalna obsługa

Radek

17 września 2019
Polecam Fru - szybka i fachowa obsługa

Małgorzata

15 września 2019
Szybka i profesjonalna pomoc. Ekspresowa odpowiedź na emaile. Polecam!

Medard

15 września 2019
Za każdym razem świetny kontakt i bardzo pomocna obsługa. Można na firmie polegać.

Piotr

15 września 2019
bardzo profesjonalny serwis , od razu odpowiedź i potwierdzenie płatności

Dariusz

13 września 2019
Podróżowałem kilka razy z fru.pl i zawsze wszystko było zorganizowane Perfekt

Andrzej

13 września 2019
Bardzo miła obsługa w osobie Pani Pauliny Guszkiewicz. Pełny profesjonalizm. Zdecydowanie będę polecał znajomym.

Marek

12 września 2019
Jasne klarowne komunikaty - pani Marta słuchała dokładnie jaki był kłopot i jakiej pomocy oczekiwałem i wszystkie działania w ramach udzielenia tej pomocy były w punkt. Polecam!

Rafał

11 września 2019
Szybka i profesjonalna pomoc w nawet najprostszej sprawie.
Jeszcze raz dziękuję i polecam

Magdalena

10 września 2019
szybko i sprawnie,zawsze można liczyć na rozwiazanie problemow. Dzis jak zwykle profesjonalnie. Dziekuje

Anatol

10 września 2019
Sprawność i miła obsługa
Krótki czas oczekiwania na infolinii i uprzejmość konsultantki

Paweł

9 września 2019
Witam.Serdecznie dziękuję.Jestem naprawdę bardzo wdzięczny i zadowolony z Państwa usługi.Jeśli będę planował kolejny lot na pewno ponownie skorzystam z Państwa usług,oraz polecę Firmę Fru moim znajomym.Jeszcze raz bardzo dziękuję oraz pozdrawiam.

Marta

9 września 2019
Ślicznie dziękuję za profesjonalną pomoc ze strony Pani Doroty Ł., dzięki której spełnimy swoje kolejne marzenie i odwiedzimy Florencję

Grzegorz

8 września 2019
Profesjonalna obsługa, kilka razy korzystałem z ich usług, i nie zamierzam tego zmieniać, gorąco polecam

Anonim

6 września 2019
Słowa uznania. Profesjonalna obsługa. Pan podpowiedział cenną rzecz o ewentualnej pomocy FRU przy zakupie ewentualnego bagażu dużego przy powrocie. Miła i sprawna obsługa.

Piotr

6 września 2019
very friendly, quick and professional service, immediately answering my questions by emails

Ryszard

5 września 2019
:) Sprawna ,szybka pomoc przy realizacji dodatkowego zlecenia.

Danuta

2 września 2019
Serdecznie dziękuję za miła, profesjonalna obsługę.
Pani GABRIELA to osoba o dużej cierpliwości, takcie i profesjonalnym przygotowaniu zawodowym.
Korzystam już 3, 4 raz z biura Fru.Pl i zawsze jestem bardzo profesjonalnie i miło potraktowana i obsłużona.
Serdecznie dziękuję.

Zbigniew

2 września 2019
Bardzo szybka pomoc . Dziękuję bardzo

Anna

2 września 2019
z firmy Fru korzystam już od wielu lat.
moje bilety lotnicze zawsze i tylko kupuje przez ta firmę. Przez lata mojego związku z firmą trochę pozmieniali się konsultacji ale zawsze mogę na nich polegać doradza wyszukaj dobre oferty .Halo klientka moje zadowolenie rat w skali 10 do 10 .Fru polecam moje rodzinie i znajomym pozdrawiam wierną klientka

Jerzy

2 września 2019
RZETELNĄ DBAŁOŚĆ O KLIENTA!!!!!!!!

Dominik

2 września 2019
Pani Asia Bebak okazała się niesamowicie pomocna i przemiła osoba. Wszystko poszło bardzo sprawnie i bez żadnych trudności, gdyby nie pomoc Pani Asi moje nastawienie do państwa strony wyglądałoby zupełnie inaczej.

Katarzyna

28 sierpnia 2019
Bardzo pomocna, sprawna i sympatyczna obsługa. Łatwo się dodzwonić, łatwo uzyskać informacje

Tomasz

27 sierpnia 2019
Kontakt prawie natychmiast. Jestem zadowolony

Zdzisława

26 sierpnia 2019
Profesjonalna obsługa,pełna informacja.

Renata

26 sierpnia 2019
Szybka i miła obsługa. Fachowa pomoc w przypadku problemów z odprawą.

Monika

25 sierpnia 2019
Bardzo dziękuje!
Jestem b. zadowolona z Pani pomocy.
Dziękuję i pozdrawiam,

Izabela

24 sierpnia 2019
Szybka i sprawna obsługa - polecam!

Piotr

24 sierpnia 2019
Pani Aniu, z Państwem zawsze chętnie, w szczególności z uwagi na miłą i skutecznie działającą obsługę. Pozdrawiam.

Jasia

22 sierpnia 2019
Na etapie zamawiania wszystko jest profesjonalne mam nadzieję iż rzeczywistość będzie równie idealna

Roman

21 sierpnia 2019
Profesjonalna obsługa lotów

Magdalena

20 sierpnia 2019
Bardzo fachowa obsługa. Pani Justyna rzetelnie odpowiedziała na wszystkie moje pytania i pomogła przy całej rezerwacji. Z pewnością nie będzie to mój ostatni wyjazd z fru.pl. Serdecznie polecam, bo warto :)

Marzena

20 sierpnia 2019
Bilety lotnicze świetna obsluga

Ewa

19 sierpnia 2019
Polecam ze względu na szybki kontakt i wyczerpujące odpowiedzi.

Anonim

19 sierpnia 2019
Po ostatnim doświadczeniu związanym z obsługą mnie, jako klienta - nie mam żadnych zastrzeżeń :) i nie przychodzi mi na myśl żaden obszar, który mógłby zostać poprawiony. Zostałam potraktowana perfekcyjnie - fachowo, sprawnie i co dla mnie bardzo ważne - PO LUDZKU :) „z uśmiechem”. Dziękuję!

Aleksander

16 sierpnia 2019
POLECAM gorąco te linie,jestem zadowolony

Maria

16 sierpnia 2019
perfect for customers, convenient and helpful

Piotr

12 sierpnia 2019
Szybko i profesjonalnie - zero problemów !!!!

Krystyna

12 sierpnia 2019
Pani Agata Widła
B dziękuję za przesłanie polisy.
Jestem zadowolona z Pani pracy. Szybkość i profesjonalizm.

Marek

9 sierpnia 2019
Polecam bilety lotnicze. Z hoteli jeszcze nie korzystałem.

Krzysztof

7 sierpnia 2019
Pani Agata Widła - Starszy Konsultant ds. Podróży, ma w swojej ofercie to czego szuka klient nie raz bez rezultatów ,godzinami w internecie - jej bezinteresowna pomoc zasługuje na docenienie przez pracodawcę, dziekuję i pozdrawiam

Ewa

7 sierpnia 2019
Justyna Strzelczyk, dziękuję za pomoc. Obsługa sprawna, profesjonalna i sympatyczna.

Magda

5 sierpnia 2019
Godna polecenia firma. Szybko i rzetelnie załatwiają sprawy. Bardzo dobry kontakt. Polecam :)

Roman

4 sierpnia 2019
obsługa i jakość super w skali 1-10 – 15

Marzena

2 sierpnia 2019
polecam, szybko,sprawnie

Bogusława

2 sierpnia 2019
Sprawna, szybka obsługa i reakcja na potrzeby klientów.

Hanka

1 sierpnia 2019
Pani Marta Misza z fru.pl - życzliwość i profesjonalizm!

Józef

31 lipca 2019
Polecam bilety lotnicze :)

Ilona

31 lipca 2019
Bardzo szybko reagują w przypadku pytań. Lepiej jest zrobić rezerwację przez obsługę (infolinia) niż samodzielnie, bo jest więcej opcji (np. wyższa kategoria rezerwacji).

Katarzyna

31 lipca 2019
szybka odpowiedź na moje pytania,
łatwa komunikacja

Danuta

30 lipca 2019
Dziękuję za pomoc i obsługę ze strony Pani Gabrysi.

Karolina

30 lipca 2019
tanie bilety i bardzo profesjonalna obsługa

Dorota

29 lipca 2019
Dziękuję za przemiłą i rzeczową obsługę Pani Dorocie Łęczyckiej, Paulinie Guszkiewicz i Gabrieli Biernacik-Siewierskiej

Magdalena

28 lipca 2019
Szybkosc reakcji i cierpliwosc

Rysiek

27 lipca 2019
Pani Gabriela B-S jest super, bardzo mi pomogła:)

Marli

23 lipca 2019
Bardzo miła i sprawna obsługa. Polecam ! :)

Maciej

23 lipca 2019
szybko, bez problemów i z miła pomocą telefoniczną.

Zdzisława

19 lipca 2019
Profesjonalizm i kulturę pracowników :)

Anonim

19 lipca 2019
Bardzo dziękuje za profesjonalnie przeprowadzaną rozmowę, przekazanie istotnych informacji i miłą obsługę.

Bea Cik

17 lipca 2019
szybka i profesjonalna pomoc p. Jacka. bardzo polecam. . a Panu dziekuje za pomoc i cierpliwosc.

Mirosław

17 lipca 2019
Witam serdecznie Pani Gabrielo ,
Przesyłam podziękowania za pomoc w organizacji wyjazdu do Barcelony .
pozdrawiam

Chinedu

16 lipca 2019
kompetentnie i przyjaznie

Sławomir

16 lipca 2019
Pani Joanno,
Bardzo dziękuję za szczegółowe przeanalizowanie sprawy.
Oszczędzamy, ale najważniejsze jest to, że Pani bardzo przyjaźnie i koleżeńsko podeszła do tematu. Bardzo dziękuję. Doceniam.

Sebastian

15 lipca 2019
Dziękuję uprzejmie Pani Gabrieli Kruźlak, dzięki Pani pomocy i wyjaśnieniom dokonałem rezerwacji na Państwa na przelot rodziny do San Diego (pomimo że lot nie był aktywny przez kilka dni nas stronie) a w wolnej chwili w drodze na Zakopane zapraszam do naszej restauracji by mieć możliwość w drobnej części podziękować za uprzejmość - będzie nam bardzo miło.

I.

15 lipca 2019
Jestescie Niesamowici!
A cierpliwosci starcza Wam za 100 dla takich niecierpliwych dyletantow w lataniu.
Dziekuje za cierpliwosc, porady i fachowosc.
Pozdrawiam.

Anonim

15 lipca 2019
Parę razy pomogliscie mi Państwo, zatem dziękuję, wyrażam szacunek, i nadzieję na dalszą współpracę na miarę moich skromnych możliwości

Rasa

14 lipca 2019
Gabriela Biernacik-Siewierska obsulga super:)

Dorota

14 lipca 2019
szybko , sprawnie i bardzo miła obsługa

Piotr

14 lipca 2019
Dobry i szybki kontakt, polecam

Paulina

12 lipca 2019
Profesjonalnie, szybko, pełna informacja, przypomnienia! No i przede wszystkim odpowiadają na maile błyskawicznie !

Agata

11 lipca 2019
Joanna Bebak - great and fast service!

Angelika

10 lipca 2019
Tak bilety są tanie i miła obsługa na infolinii.

Lech

8 lipca 2019
miałem problem, ale pani z obsługi w ostatnim dniu przed wylotem stanęła na wysokości zadania!
dzieki

Monika

7 lipca 2019
Dziękuję :D w nocy zalatwiam sprawę, prawdopodobnie pisałam z kimś z zagranicy, bo w języku angielskim to zalatwiam .Muszę przyznać, że szybkość reakcji zrobiła na mnie wrażenie. Tak więc, jestem zadowolona, że dzięki waszej firmie można było to załatwić, bezpośrednio w Wizzair ciężko zawsze jest.

Anonim

5 lipca 2019
Wielkie dzięki Pani, która pomogla mi w informacji o mozliwosciach kupna bagażu.Odnalazla rezerwację i wykazala bardzo duzy stopień empatii.W styczniu kupno biletów dla grona kolegow bedę organizowac przez Państwa Firmę.

Karolina

4 lipca 2019
The best customer service in the world. I highly reccommend it

Irena

4 lipca 2019
Bardzo dziękuję za pozytywne załatwienie mojej sprawy .
Tak jak wielu zwolenników waszego serwisu i ja jestem bardzo zadowolona z waszej fachowej obsługi . Polecam każdemu znajomemu Wasz serwis . Pozdrawiam serdecznie . Życzę milion zadowolonych klijentów i troszkę więcej .
Specyjalne podziekowania dla Pani Gabryjeli Biernacik - Siewierska .

Nika

4 lipca 2019
Nam sie przydazyl przez pomylke podwojny przelew i trzeba bylo odkrecac. W kazdym razie dziekuje za fachowa pomoc Gabriela Biernacik-Siewierska, za cierpliwosc i wyrozumienie :)

Taras

3 lipca 2019
fachowa i szybką obsługa , polecam Joanna Bebak

Bronisława

3 lipca 2019
bardzo szybka i miła obsluga

Anonim

3 lipca 2019
Polecam FRU.PL do rezerwacji lotów, kompetentnie, szybko i bez problemów.

Małgorzata

2 lipca 2019
Pani Gabriela Już miał jest miła w obsłudze i profesjonalna

Marta

1 lipca 2019
W imieniu swoim i mojej rodziny pragnę serdecznie podziękować za pomoc udzieloną nam w związku z nasza podróżą z Warszawy do Heraklionu i z powrotem oraz za błyskawiczną reakcję w sprawie poniesionych przez nas kosztów opłaty za bagaż.
W drodze powrotnej (o dziwo !) już nie musieliśmy płacić za walizki na lot z Heraklionu do Pragi.Podróż przebiegła bez zakłóceń.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy.

Sara

30 czerwca 2019
Polecam, szybki kontakt, miła obsługa

Zuza

29 czerwca 2019
Gabriela Kruźlak - kompetentna i sympatyczna Pani konsultantka!

Katarzyna

28 czerwca 2019
Bardzo pomocni przy wszelkiego rodzaju zmianach w biletach. Bardzo polecam, niezastąpiona firma :)

Lew

27 czerwca 2019
polecam bilety, po długim serfowaniu wybrałem to miejsce. Po prostu jest taniej i byłem mile zaskoczony szybką fachową pomocą ze strony Pani Gabrieli Biernacik-Siewierska. Z taką pomocą daleko zalecisz.

Jolanta

25 czerwca 2019
Dziękuję za szybką informację zwrotną ,.Udało mi się bez stresu wszystko załatwić.

Irena

24 czerwca 2019
bardzo szybka konkretna i wyczerpujaca odpowiedź na moje zapytanie. pozdr.

Yvonne

21 czerwca 2019
Szybka konkretna obsługa i polecam na przyszłość

Natalia

19 czerwca 2019
Bardzo dobra obsługa, szybka reakcja i miła współpraca:)

Monika

19 czerwca 2019
Super sprawnie i miła obsługa

Marcy

18 czerwca 2019
fachowa obsługa, uczynni konsultanci, nie zostawiają na lodzie

Bartosz

17 czerwca 2019
Thanks a lot for professional service - we recommend Gabriela Biernacik-Siewierska :)

Marie-Anne

16 czerwca 2019
Gorąco polecam fru.pl. Konsultanci są mega profesjonalni, mili i pomocni, kontakt dla klienta działa 24/7 i nawet w najbardziej skomplikowanych sytuacjach potrafią znaleźć rozwiązanie, a jeśli się nie da to udzielą praktycznych rad co zrobić. Dziś w takiej sytuacji pomogła mi Pani Paulina Guszkiewicz. Bardzo dziękuję Pani Paulino.

Joanna

16 czerwca 2019
Pani Paulina Guszkiewicz jest bardzo uczynna, profesjonalna, uprzejma i sympatyczna. Bardzo szybko reaguje na maile i jest bardzo pomocna. Dziękuję bardzo Pani Paulinie ????

Bernard

13 czerwca 2019
Maja cierpliwosc i sa profesjonalni.

Paulina

11 czerwca 2019
Pani Gabriela Biernacka-Siewierska bardzo pomocna. Dziękujemy!

Dorota

11 czerwca 2019
dziękuje za wspaniałą obsluge! szybka rezerwacja ,znalezione świetne połączenie ,super doradztwo.bardzo dobra cena za bilet !

Dorota i Anna

10 czerwca 2019
Dzień dobry
Wszystkim paniom z FRU Bardzo bardzo dziękuję za miłą i szybką obsługę oraz pomoc.

Piotr

7 czerwca 2019
Super obsługa, szybka reakcja na update

Adam

6 czerwca 2019
polecam wszystkim, jest ok

Ola

5 czerwca 2019
Bardzo szybki i miły kontakt zwrotny. Polecam :)

Marzena

5 czerwca 2019
Bardzo miła i szybka obsługa

Anna

30 maja 2019
Super. Polecam. Miła kompetentna obsługa. Dziękuję Pani Gabrieli ;)

Anna

30 maja 2019
bardzo sprawna sprzedaż biletów, rzetelna pomoc w przypadku zapytań, bardzo polecam
często korzystam i zawsze jestem bardzo zadowolona:)

Wiga

29 maja 2019
Polacam. Sympatyczna, miła i szybka obsługa.

Michał

29 maja 2019
Kompetentni i bardzo pomocni pracownicy.

Ada

24 maja 2019
Pełen profesjonalizm pani Magdy Kowalskiej .Tak dalej trzymać FRU.PL :)

Anonim

19 maja 2019
Pani Aniu, Dziękujemy bardzo. Jest Pani urocza i profesjonalna , bilety opłacone :), Pozdrawiamy 2x Piotr i Olga oraz mama seniorka

Kazimiera

18 maja 2019
Dokładność, precyzję i sumienność w przygotowaniu usług. Fachowość konsultantów

Krystyna

17 maja 2019
Pani Justyna Strzelczyk,
Bardzo dziekuję za pomoc.
Przemiła, życzliwa i pomocna Pani. Polecam uslugi FRU.PL

Krystyna

17 maja 2019
Pani Helena Szymaniak
Jestem bardzo bardzo zadowolona z pomocy Pani. To nie pierwszy kontakt. Pani jest życzliwa, szybka i dokładna.
Korzystam z usług FRU.PL .Profesjonalizm.

Marta Erasmus

17 maja 2019
Bardzo dobry kontakt. Profesjonalna obsługa . Polecam

Ada

15 maja 2019
Bardzo szybka i niezawodna komunikacja . Wszystkie rozterki rozstrzygnięte w mgnieniu oka ! Dziękuje

Wioletta

15 maja 2019
Bilety lotnicze. Wszystko odbywa się sprawnie, bez problemu.

Anieszka

14 maja 2019
Kapitalna obsluga! Dziekujemy Pani Joannie Magierze!

Alina

14 maja 2019
Miła i kompetentna obsługa.

Alina

14 maja 2019
Dziękuję.Jestem zadowolona z państwa usług .pozdrawiam serdecznie.

Kasia

12 maja 2019
bardzo miła obsługa. dziękuję!

Camilla

09 maja 2019
Korzystałam z FRU pierwszy raz - kupowałam bilety lotnicze. Wszystko przebiegło jak należy. Kontakt via e-mail bardzo sprawny. Jestem bardzo zadowolona.

Maria

02 maja 2019
Profesjonalizm i miła obsługa

Paweł

02 maja 2019
Polecam wszystkim. Profesjonalne doradztwo w sprawie biletów oraz noclegów. Miłe Panie na infolinii. Na pewno przy następnej okazji ponownie wrócę do fru :)

Krzysztof

30 kwietnia 2019
Dziękuje za miłą obsługę :D

Monika

29 kwietnia 2019
Bardzo miła obsługa. Polecam

Marek

29 kwietnia 2019
Mam bardzo miłe wrażenia z obsługi przez FRU. W szczególności chwalę i pozdrawiam panią Justynę Strzelczyk :)

Marek

29 kwietnia 2019
Bardzo miła obsługa. Polecam

Damian

29 kwietnia 2019
Dziekuje Joanna Bebak za profesjonalną i szybką obsługę. Wszystko super polecam

Joanna

28 kwietnia 2019
Super sprawnie załatwiony bagaż dodatkowy!

Ewelina

24 kwietnia 2019
Bardzo miła i rzetelna obsługa :D naprawdę polecam.

Paweł Marek

18 kwietnia 2019
Gabriela Biernacik-Siewierska świetna obsługa..szybkie działanie...dziękujemy będziemy korzystać..

Andrzej

17 kwietnia 2019
Miła, profesjonalna obsługa. Bardzo pomocne informacje.

Iwona

14 kwietnia 2019
Szybko, sprawnie, bez problemów!

Iwona

13 kwietnia 2019
Szybko znalazłam tanie połączenie ! Polecam

Zly

12 kwietnia 2019
Joanna Magiera super obsługa!

Zdzislaw

11 kwietnia 2019
bardzo polecam wasza firme

Paweł

10 kwietnia 2019
Po raz kolejny obsługa na wysokim poziomie! Jakub nie dość, że znalazl mi tańsze loty niż sam wybrałem to jeszcze doradził gdzie powinienem się zatrzymać i wziąć nocleg :) Dodatkowo dział BIZNES zadbali o mnie i odprawili mnie na wszystkie loty, mimo że o to nie prosiłem :D Jeszcze raz dziękuję! To nie ostatnia podróż z Wami :) Pozdrawiam z upalnej Langkawi!

Teresa

09 kwietnia 2019
Paulina Gruszkiewicz, dziękuję :)

Nikolaj

08 kwietnia 2019
Nie mam zadnich zastrzeżeń . Korzystam z waszych usług już kilka lat i jestem bardzo zadowolony . Obsługa mojej firmy i mojej osoby jest doskonała , miła i profesjonalna . Szczególnie jestem zadowolony z współpracy z Panią Anią Orzełek ! Na jej temat powiem że jest jednym z głównych powodów że nawet nie sprawdzam warunki innych firm zajmujących się sprzedażom biletów lotniczych . pozdrawiam - prezes KT MEDICAL

Adrian

07 kwietnia 2019
Bardzo profesjonalna obsługa. Bardzo dużo podróżuję po świecie. Bilety kupuję tylko na tym portalu.
Joanna Magiera ;* Dziękuję za opiekę i obsługę!

Żaneta

07 kwietnia 2019
Joanna Magiera
Pomoc na medal!

Małgorzata

05 kwietnia 2019
Bardzo miła obsługa pani Gabrysi, dziękuję bardzo :)

Małgorzata

30 marca 2019
Wyśmienita, kompetentna pomoc przy rezerwacji lotu. Bardzo dziękuję Pani Gabrieli za pomoc i informacje.

Anna

29 marca 2019
Profesjonalna obsługa klienta

Leszek

29 marca 2019
Tak, pełen profesjonalizm :)

Jacek

28 marca 2019
Kompetentny, profesjonalny serwis. Chciałbym, żeby wszystko było tak proste, jak kontakt z tą firmą.

Piotr

28 marca 2019
jestem bardzo zadowolony z pracy p.Joanny Bebak :D

Katarzyna

23 marca 2019
polecam serdecznie, obsługa na najwyższym poziomie, odpowiedzi natychmiastowe i bardzo pomocne. Dziękuję bardzo

Marletta

22 marca 2019
Już po raz trzeci korzystam z FRU.PL i zawsze jestem zadowolona. Pracownicy są bardzo uprzejmi i pomocni. Dzisiaj dziękuje pani Gabrieli Biernacik-Siewierskiej za profesjonalną obsługę i załatwienie sprawy od reki. Bedę nadal korzystać z FRU.

Anonim

21 marca 2019
Pani Dorota i Pani Laura - obydwie pomagały mi w realizacji zakupu biletów- dodam że jestem zielona i nie bardzo wiedziałam jak i co . Jak do tej pory jest bez zarzutu.

Krzysztof

19 marca 2019
fajne oferty, pomocna obsługa pasażera. :)

Ewa

19 marca 2019
Łatwa przejrzysta wyszukiwarka.
Nieoceniona pomoc centrum obsługi.
Gorąco polecam.

Iwona

18 marca 2019
Sprawna obsługa i bardzo przyjazne nastawienie na klienta i pomoc .

Krystyna

15 marca 2019
Sprawny i szybki kontakt. Polecam biuro i pracowników FRU, a ma kilka rezerwacji

Janina

15 marca 2019
Bardzo dobra obsluge klienta

Dainius

14 marca 2019
Everything fast and professional. I recommend.

Anka

05 marca 2019
Natychmiastowa i fachowa pomoc

Adam

04 marca 2019
Z FRU.PL JESTEM MEGA ZADOWOLONY !POLECAM BARDZO.

Wanda

02 marca 2019
Panie Jacku,. dziękuję za bardzo szybkie załatwienie priorytetu wejścia na pokład! Polecam!

Zbigniew

01 marca 2019
Znakomici ludzie, znakomita oferta, znakomita komunikacja, usługa bez zarzutu.

Ilona

26 lutego 2019
Pani Joannie Magiera bardzo dziękuję za miłą i profesjonalną pomoc :)

Szymon

26 lutego 2019
Super obsługa, wszystko załatwione szybko i bezproblemowo!

Henry

26 lutego 2019
Thank you very much Gabriela Biernacik-Siewierska! you works very professionally and is responsible for customers. Congratulations Fru!

Marek

23 lutego 2019
Bardzo dobra obsługa. Szybko i pomyślnie dla klienta.

Krystyna

23 lutego 2019
Po raz kolejny kupuję u Państwa bilet lotniczy. Jestem bardzo zadowolona z pracy pani MARTY MISZA, która błyskawicznie założyła rezerwację. Pani jest szybka, miła, kompetentna, wszystko na bieżąco wyjaśniała. Gratuluję takich pracowników.

Anonim

22 lutego 2019
jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi.

Anonim

20 lutego 2019
Korzystam z Państwa pomocy przy transferze z lotniska , panie i panowie konsultanci starają się by mi pomóc. Jesteśmy emerytami , i cenimy sobie opiekę konsultantów , a to dodatkowy plus dla FRU.pl

Paweł

18 lutego 2019
Świetna firma, polecam zdecydowanie

Tadeusz

15 lutego 2019
Bardzo jestem zadowolony i nie po raz pierwszy. Serdeczne dzieki raz jeszcze.

Hania

15 lutego 2019
bardzo fachowa i miła obsługa. Pomoc natychmiastowa przy problemie z rezerwacją. Wielkie dzięki dla p. Marta Miszta

Piotr

12 lutego 2019
Szybka obsługa, natychmiastowa reakcja i uzyskanie potwierdzenia od linii lotniczych w sprawie asysty dla osoby niepełnosprawnej na wózku inwalidzkim. Dziękuję i polecam

Izabela

12 lutego 2019
Proste zamawianie, miła obsługa

Anonim

10 lutego 2019
SKŁADAM SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA OBSŁUDZE INFOLINII W DNIU 02 Lutego , DZIĘKI KTÓREJ ZAANGAŻOWANIU MOGŁAM DOTRZEĆ DO DOMU LOT Z LISBONY DO BRUKSELI I POTEM DO WARSZAWAY !!!

Izabela

08 lutego 2019
Polecam usługi, miła, szybka obsługa, szczególne podziekowania dla p. Pauliny Gruszkiewicz. Pozdrawiam

Jacek

06 lutego 2019
Z czystym sumieniem i pełnym przekonaniem polecam usługi FRU.PL. Korzystam od lat. Serwis zawsze jest na bardzo dobrym poziomie.

Grzegorz

03 lutego 2019
Bardzo sprawna i błyskawiczna pomoc, polecam

Monika

02 lutego 2019
Polecam obsługę servisu informacyjnego Pana Jacka. Profesjonalna i sprawna obsługa. Dziękuję bardzo

Ewa

01 lutego 2019
bardzo szybko odpisują na pytania.

Dorota

01 lutego 2019
Bardzo szybka pomoc i odpowiedź

Irena

22 stycznia 2019
Rezerwacja i zakup biletów przebiegły bezproblemowo. Po kilku dniach zadzwoniłam z pytaniem, czy mogę uzyskać pomoc w rezerwacji miejsc w samolotach-Pan z Fru zorganizował to w ciągu kilku minut. Dziękuję

Elżbieta

22 stycznia 2019
Miałam kontakt e-mailowy z Panią Magdaleną Jabłońską konsultantem FRU. Uzyskałam pełną profesjonalną odpowiedź na zadawane pytania. Dla mnie 5 +.

Artur

20 stycznia 2019
Bardzo polecam! Dobre stawki jak i serwis po zakupie biletu. Pani Laura M. z infolinii mistrzowska obsługa! Dziękuję Pani.

Małgorzata

14 stycznia 2019
Profesjonalnie i miło. Z pełnym zaangażowaniem

Krzysztof

13 stycznia 2019
Szybkie i rzeczowe udzielenie informacji.

Lech

11 stycznia 2019
jest ok.Bardzo miła obsługa

Magdalena

10 stycznia 2019
Tak polecam jak najbardziej FRU.PL - Bilety Lotnicze i Hotele

Jacek

08 stycznia 2019
Szybka i profesjonalna obsługa.

Jola

07 stycznia 2019
Będę happy, jeśli obsługa przewoźnika będzie działała jak operator Fru.pl Dzieki Pani Joasiu B.

Agata

07 stycznia 2019
Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Naprawdę świetny kontakt, dobre wrażenie co zapewnia poczucie komfortu i bezpieczeństwa. Polecam gorąco...

Dorota

04 stycznia 2019
Polecam zakup biletów lotniczych :) Magdalena Jabłońska bardzo dobra obsługa, profesjonalnie.

Stanisław

04 stycznia 2019
Profesjonalizm i uprzejmość, Polecam.

PhotoArt

28 grudnia 2018
Bardzo mila i profesjonalna obsługa. Od wielu lat korzystam z usług FRU. PL. Polecam

Dariusz

28 grudnia 2018
Bardzo miła obsługa mimo że ja zmieniłem plany wylotu

Anna

27 grudnia 2018
Highly recommend FRU.PL service. They make me fell, somebody takes care of my interests. I used to use it many times without any problems, but last days I've got my money back for unused fly ticket- it was not available option. Big, nice suprise.

Andrzej

19 grudnia 2018
szybkość i sprawność w działaniu

Janusz

13 grudnia 2018
Wszystkie panie bardzo pomocne i cierpliwe 8) Jeszcze raz bardzo bardzo!

Wojtek

11 grudnia 2018
Super szybko i przyjemnie! Dobry serwis takze w przypadku zmian, zwrotow itp!

Agnieszka

10 grudnia 2018
Szybka i sprawna komunikacja. Super!!!!

Олександр

05 grudnia 2018
Дуже дякую швидко допомогли

Aneta

04 grudnia 2018
wspaniała obsługa szybka pomoc dzięki wam latam tanio i szybko do jordani polecam :)

Żaneta

02 grudnia 2018
Serdecznie pozdrawiam Panią Anię O. spotkałam się z dużą cierpliwością, kompetencją w stosunku do niecierpliwego klienta. Pani Aniu będę dzwonić :)

Andrzej

30 listopada 2018
Tanie bilety, profesjonalna obsługa. Rzeczowe i błyskawiczne załatwienie reklamacji.POLECAM.

Halina Stanisława

23 listopada 2018
Profesjonalna i cierpliwa obsługa.Mam 73 lata i często nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe.Nigdy nie słyszałam nutki zniecierpliwienia w głosie osób z obsługi telefonicznej a korzystałam kilkanaście razy.Polecam

Stanisław

21 listopada 2018
Dziękuje za szybką reakcje i pomoc

Sławomir

19 listopada 2018
Szybka pomoc i rzetelne informacje polecam. :)

Tomasz

19 listopada 2018
Polecam, błyskawiczna i pomocna obsługa!

Gabriela

15 listopada 2018
Błyskawiczna reakcja na zapytanie, polecam.

Larysa

12 listopada 2018
Pomimo bałaganu ze strony Raynaira, zmiany ceny lotu i końcowej rezygnacji z rezerwacji lotu, Państwa pracownik p. Magdaleny Kowalkaj kontaktowała się ze mną i wyjaśniała zaistniałą sytuację nie zostawiając mnie bez odpowiedzi na moje pytania związane z zaistniałą sytuacją. Pozdrawiam

Nguyen

09 listopada 2018
Bilety są tanie i szybko można kupić ,szybko odpowiedzi na wszystkie pytanie .Dziękuję Fru bilety lotnicze

Anna

08 listopada 2018
Tanie bilety lotnicze, miła obsluga

Aleksandra

07 listopada 2018
Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką otrzymałam.Kazdemu polecę korzystanie z firmy FRU.PL

Bartosz

07 listopada 2018
Pani z którą rozmawiałem miała śliczny głosik ;) a resztę ocenie jak wyląduje w Polsce

Paula

07 listopada 2018
Dawno nie spotkałam się z tak rzetelna firma. obsługa na infolinii po prostu bajka :) ludzie bardzo uprzejmi i pomocni. wszystko sprawnie i bez problemu.

Mistrz Joda

07 listopada 2018
Polecam. Wszystko szybko i profesjonalnie załatwione. Bilety lotnicze , wejściówki do muzeów itp. przesyłane na e-mail. Duży szacun za profesjonalizm i sposób działania Pani konsultantki Laury Masny :D

Ela

06 listopada 2018
Na tym etapie wszystko jest w najlepszym porządku. Informacje są wyczerpujące.

Irena

05 listopada 2018
Polecam , firma solidna , a Pan Dominik Kulig mily i kompetentny . Pomocni we wszystkich moich wczesniejszych podrozach

Ryszard

27 października 2018
Polecam FRU.PL Załatwisz szybko i skutecznie.

Beata

26 października 2018
Witam, Bardzo dziękuję za pomoc pani Paulinie Guszkiewicz, kompetentna, miła osoba, która bardzo szybko reaguje na zapytania. Pozdrawiam :)

Iwona

24 października 2018
Przeurocza, pomocna i empatyczna!

Edward

22 października 2018
Bardzo miła obsługa ze strony Pani Laury :)

Piotr

21 października 2018
LAURA MASNA -- ANIOŁ,urocza,kompetentna,świetnie doradzająca - niezwykle miła dziewczyna ,radosna i uśmiechnięta mimo pracy w niedzielę ok.16 tej ,polecam,a Panią Laurę pozdrawiam i ...najlepszego

Anna

19 października 2018
polecam firme, a szczególnie Panią Paulinę Guszkiewicz, konsultantkę d/s podróży

Andrzej

19 października 2018
Pani Paulinka super dziewczynka" - przepraszam za taki infantylizm, ala chciałem do rymu. Pani Paulina naprawdę zasługuje na same pochwały. Dzięki za pomoc w rezerwacji.

Katarzyna

18 października 2018
Bardzo dziękuję za szybką pomoc.

Iwona

17 października 2018
Profesjonalny serwis telefoniczny - szybko, miło, skutecznie. W ostatnim czasie skorzystałam dwa razy i każde z tych doświadczeń było wyjątkowo pozytywne. Dziękuję i rekomenduję!

Juliya

06 października 2018
Dziękujemy ! Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi .

Ewa

06 października 2018
Bardzo dziękuję za pomoc i profesjonalna obsługę.

Zosia

06 października 2018
Profesjonalna obsługa.Szybka i miła obsługa.Dziękuję :)

Adam

03 października 2018
Pani Magdalena Kowalska pracownik na medal ⭐️⭐️⭐️

Piotr

28 września 2018
Polecam, życzliwi ludzie, Pani Ewa była bardzo pomocna

Bartosz

27 września 2018
Dzień dobry,
chciałem się podzielić niezwykle miłym doświadczeniem zakupu biletu przez Frupl i następnie kontaktem z konsultantką p. Magdaleną Kowalską, w sprawie onlinowej odprawy, której nie mogłem sam dokonać. Wszystko załatwione szybko, bezproblemowo, a przede wszystkim bardzo miło.
Polecam

Monika Maria

26 września 2018
pełne zaufanie ❤ polecam niezawodny partner w moich podróżach..dalekich i bliskich

Katarzyna

26 września 2018
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

Wacława

25 września 2018
Bardzo miła, szybka i profesjonalna obsługa klienta (faktury)

Iacob

22 września 2018
wygoda i dobry serwis oraz wsółpraca

Grygoriy Grygoriy

22 września 2018
Tanie i szybko. Chciałem żebyś więcej tanich linii lotniczych było do Afryki i Azji

Halina

21 września 2018
Jestem zadowolona z szybkiej obslugi

Monika

20 września 2018
Wszystko jest zawsze tak ,jak prosiłam w rozmowie bezpośredniej z konsultantem .Wielokrotnie już korzystałam z usług FRU.PL i jestem zadowolona

Mus Tafa

20 września 2018
Polecam Super!!!!!!!!!

Sławomir

20 września 2018
Do Rzymu na 5 dni za 1000 zł tylko z FRU.PL :) all-in-one. super.

Ryszard

20 września 2018
Pełna kultura i profesjonalna obsługa klienta.

Ania

19 września 2018
Pomagają z każda nawet najmniejsza pierdoła, wszyscy są mili i uprzejmi,załatwia transfer samolotem, busem nawet jak znaleźć przystanek. U Nas nieszczęśliwe złożyło się ze mieliśmy problem w hotelu również dostałam pomoc. Polecam szczególnie Panią Paulinę Guszkiewicz doradca na 5+

Krystyna

18 września 2018
bardzo dobra i fachowa obsluga. polecam fru.pl.

Jan

18 września 2018
Miła i kompleksowa obsługa klientów. Obsługa bardzo sympatyczna i miła,polecam

TakaPolska Inieinna

18 września 2018
Doskonała obsługa, bardzo pomocna, szybko sprawnie przebukowano bilet na najlepsze możliwe połączenie. Agent godny polecenia i przywiązania się do niego

Jan

18 września 2018
Miła i kompleksowa obsługa klientów. Obsługa bardzo sympatyczna i miła,polecam

Klementyna

17 września 2018
Mam doświadczenie współpracy z Panią Olgą U -to bardzo profesjonalna i bystra osoba. Organizacja moich grupowych wypraw zawsze wiąże się z wieloma przeciwnościami losu, a Pani Olga zawsze potrafi wszystko rozwiązać. Nie skupia się jedynie na sprzedaży usługi tyko na potrzebach klienta. Jest w stałym kontakcie, praktycznie w każdej chwili interesuje się. No cóż BRAWO ,że maja Państwo takiego pracownika. Dziękuję za wszystko. Chciałabym wystawić dla Pani Olghi nie 5 gwiazdek ale 10 .

Klementyna

17 września 2018
Ach, zapomniałam podziękować Pani Oli za zorganizowanie wyjazdu do Islandii dla nauczycieli Naszej Szkoły. Jak zwykle wszystko było zorganizowane perfekcyjnie.

Małgorzata

17 września 2018
Szybka i profesjonalna obsługa,oby tak dalej :)

Seweryn

17 września 2018
Pełen profesjonalizm

Hanna

17 września 2018
Dziękuje bardzo za sprawna i profesjonalna obsługę Panu Jackowi 5 gwiazdek

Magda Lena

14 września 2018
Przemiła i profesjonalna obsługa :)

Bea-ta

10 września 2018
Fajnie,profesjonalna obsluga :) Bardzo dobra dbałość o klienta

Barbara

30 sierpnia 2018
Polecam bilety lotnicze. Z Hoteli nie korzystałam. Choć może powinnam wypowiedzieć się po powrocie z wakacji.

Agnieszka

29 sierpnia 2018
Zdecydowanie polecam ten portal. Bardzo profesjonalna obsługa , można szybko załatwic wszystko co potrzeba, bez zbędnych nerwów.

Teresa

27 sierpnia 2018
Super

Michał

26 sierpnia 2018
wszystko super, okejka za mozliwosc placenia bez karty kredytowej

Mariusz

26 sierpnia 2018
Pani Gabriela Kruźlak bardzo dziękuję i polecam.

Katarzyna

15 sierpnia 2018
profesjonalne miła obsługa ceny dostępne

Brygida

15 sierpnia 2018
Dziękuję Pani Paulinie Gruszkiewicz za pomoc w zakupie biletów. Super babka i taaaaka miła.Pozdrawiam

Magdalena

11 sierpnia 2018
Super miła i uczynna obsługa. Bardzo kompetentni ludzie słuzacy pomoca. Super!!!!

Zofia

11 sierpnia 2018
Service très réactive et aimable,bravo

Elzbieta

11 sierpnia 2018
bardzo profesjonalna pomoc i wyjatkowa uprzejmosc,brawo

Bożena

11 sierpnia 2018
Bardzo profesjonalna pomoc, miła obsługa, Pani Gabriela Biernacik-Siewierska rozwiązała mój problem nim zauważyłam nieścisłość i zdążyłam o nim napisać do obsługi. Brawo! jestem bardzo zadowolona :)

Katarzyna

11 sierpnia 2018
Nice, quick and professional service. I recommend it

Reichard

09 sierpnia 2018
Rewelacja

Elwira i Tomek

08 sierpnia 2018
Świetna i sprawna obsługa! Gorąco polecam.

Roksana

07 sierpnia 2018
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, fachowa obsługa! W szczególności jestem zadowolona z pomocy Pani Gabrysi Kruźlak, która zadbała o każdy szczegół mojej rezerwacji! :)

Małgorzata

07 sierpnia 2018
polecam Fru.pl szybki kontakt w razie wątpliwości, miła obsługa, przejrzysta strona- warto skorzystać.

Grażyna

31 lipca 2018
wg mojej oceny internetowa rezerwacja jak i obsługa telefoniczna jest profesjonalna , rzeczowa .

Adam

31 lipca 2018
Rezerwuję bilety grupie do Ryzmu. Bardzo pomocna oakała się p. Gabriela Kruźlak Konsultant ds. Podróży. Naprawdę SUPER! Właściwa osoba na właściwym miejscu. Naprawdę uważam, że TAKI PRACOWNIK to Skarb. Dziękuję bardzo

Henryk

27 lipca 2018
Szybko i rzetelnie. Dziękuję :-)

Ania

26 lipca 2018
Wygodna wyszukiwarka i profesjonalna obsługa klienta, wszystko na 5 :)

Ewelina

26 lipca 2018
Profesjonalna i miła obsługa oraz najlepsze ceny. Firma godna polecenia.

Ryszard

25 lipca 2018
Wielkie podziękowania dla Pani Laury za ogromną życzliwość, serdeczność, cierpliwość oraz wielki nakład pracy dla dostarczenia zindywidualizowanego produktu o niezwykle skomplikowanej i niestandardowej konfiguracji. A wszystko to z wdziękiem, uśmiechem, przedstawiane nieskazitelną polszczyzną podaną z doskonałą dykcją. Dziękuję.

Justyna

25 lipca 2018
Excellent!

Marek

25 lipca 2018
Polecam

Klaudia

24 lipca 2018
Bardzo intuicyjna strona. Szybki i prosty zakup. Polecam bardzo Panią Joanne Bebak. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. ;)

Jan

24 lipca 2018
zamowienie biletu bezproblemowe polecam

Magdalena

23 lipca 2018
Korzystam z FRU od kilku lat i jak dotąd, odpukać, nie miałam żadnych kłopotów.

Aleksandra

20 lipca 2018
Bardzo szybna i miła obsługa.

Aleksandra

20 lipca 2018
Przede wszystkim profesjonalizm, a po drugie bardzo miła, rodzinna atmosfera! Polecam z całego serca, szczególnie Panią Laurę i Joannę!

Magdalena

19 lipca 2018
Kompetentna,uprzejma i miła obsługa.Rezerwacja wykonana wzorowo.Polecam!

Adrianna

18 lipca 2018
Rewelacyjna obsługa! Polecam!:)

Kamil

18 lipca 2018
Zawsze świetna organizacja! Często z wami latam! Obsługa jest fantastyczna! Bardzo kompetentni ludzi! Ogromnie polecam!

Krysia

18 lipca 2018
Pani Magdalena z FRU była mi bardzo pomocna i wyrozumiała. Latam z fru i nie miałam żadnych problemów. Z pomocą telefoniczną jest OK a przy moich ograniczeniach ( mam prawie 70 lat) nie zawsze jestem sprawna w internecie, taka pomoc jest bezcenna zwłaszcza , że zawsze do FRU można się dodzwonić do innych instytucji niekoniecznie. Dziękuję za tanie loty, na inne mnie nie stać.

Artur

17 lipca 2018
Gorąco polecam !

Maciej

17 lipca 2018
Super miła obsługa.

Teresa

16 lipca 2018
Kilka razy korzystałam z fru.pl i wszystko było w porządku. Aktualnie jestem w trakcie realizacji kolejnego zamówienia podróży do Aten.

Teresa

16 lipca 2018
Wielokrotnie korzystałam i jestem zadowolona. Tak Pan Maciej jak Pani Laura wykazali się pełnym profesjonalizmem. Pracuję również w turystyce i tacy pracownicy to skarb.

Agnieszka

16 lipca 2018
No cóż - też miałam problem ze zmianą terminów przez Wizzair - ale przemiła pani Joanna Bebak z FRU - znalazła mi lot w podobnym terminie niemalże z dnia na dzień i to w niższej cenie - przelano mi również zwrot nadpłaty - dostałam na prawdę rzetelną i bezproblemową obsługę.

Beata

12 lipca 2018
Profesjonalna obsługa, sympatyczni pracownicy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z korzystania z tej wyszukiwarki.

Bogdan

12 lipca 2018
super doradca bardzo pomaga

Gaspar

11 lipca 2018
obsługa pani Magdaleny Jabłońska doskonała - szybko i profesjonalnie - dziękuję bardzo

A-gula

11 lipca 2018
Pani Paulina bardzo mi pomogła. Szybko, sprawnie i bez zbędnych pytań

A-gula

11 lipca 2018
Pani Paulina bardzo mi pomogła. Szybko, sprawnie i bez zbędnych pytań

Bogna

09 lipca 2018
Bardzo miła obsługa. Pani Paulina bardzo cierpliwa i uczynna.

Marzena

09 lipca 2018
Super

Jacek

07 lipca 2018
Obsługa wspaniała. Zdecydowanie polecam !!!

Joanna

06 lipca 2018
Bardzo sprawna pomoc. Bilety w cenach konkurencyjnych. Jestem bardzo zadowolona.

Maria

05 lipca 2018
Często podróżuję i korzystam z usług Waszej firmy. Jak na razie nie miałam żadnych przykrych przygód a wszystkie osoby, z którymi się kontaktowałam były przesympatyczne i bardzo pomocne

Jolanta

05 lipca 2018
Jestem zadowolona z obsługi przez Panią Ewę , jest bardzo zaangażowana pzry załatwianiu spraw związanych z rezerwacjami oraz zmianmi lotów

Ewa

04 lipca 2018
SUpers

Paulina

03 lipca 2018
Polecam w 100%.

Alina

30 czerwca 2018
Super obsluga. Nawet oddzwaniają do klienta po zakończonej rozmowie wyjasniajac ewentualne niejasności. Zakrawa to wszystko na profesjonalizm.Polecam.

Alicja

28 czerwca 2018
Profesjonala, miła i szybka obsługa. Polecam

Macocha

28 czerwca 2018
Dziekuje za pomoc !
Jestem bardzo zadowolona.
Miła, uważna i skuteczna obsługa.

Iwona

27 czerwca 2018
Polecam :)

Anna

25 czerwca 2018
Jestem bardzo zadowolona z uslug FRU.

Asia

25 czerwca 2018
Bardzo sprawny serwis-szybkie połączenie z konsultantem i ekspresowe rozwiązanie mojego problemu. Bardzo polecam!

Agnieszka

25 czerwca 2018
Wspaniała i kompleksowa obsługa. Pani bardzo mi pomogła w momencie gdy dowiedziałam się, że mam odwołany lot. Pomogła w zakupie nowych biletów i jeszcze załatwiła wszystkie formalności związane ze zwrotem kosztów za bilet. Bardzo dziękuję i gorąco polecam.

Anna

22 czerwca 2018
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Od wielu lat korzystam z oferowanych usług.

Ilona

20 czerwca 2018
Bardzo dziękujemy Pani Paulinie Guszkiewicz za czujność, profesjonalne i wyczerpujące wszelkie wątpliwości doradztwo i natychmiastową reakcję na każde postawione pytanie i prośbę o pomoc:)

Justyna

20 czerwca 2018
Mili ludzie z infolinii rzeczywiście chcą i mogą pomoc rozwiązac problem i reagują natychmiast, podziekowania dla p.Dominika

Katarzyna

18 czerwca 2018
szybka, wyczerpująca odpowiedź, spełniła nasze oczekiwania

Ewa

18 czerwca 2018
Obsługa, rzeczowa, kompetentna i bardzo miła.

Marek

16 czerwca 2018
Profesjonalna obsługa

Adam

15 czerwca 2018
Super.Polecam

Katy

15 czerwca 2018
Dziękuję za szybką organizację opieki nad moim tatą - pomoc starszej osobie w podróży jest nieoceniona!

Ziemowit

14 czerwca 2018
Doskonała współpraca. Elastyczne podejście do problemów klienta.
Jestem zadowolony. Polecam usługi pracowników tej firmy a w szczególności Pań , które pracowały nad moim problemem.

Katarzyna

12 czerwca 2018
Szybko, sprawnie, grzecznie - bilet bez problemu.

Marek

12 czerwca 2018
Dziękuję za szybkie załatwienie naszej sprawy. Już od jakiegoś czasu korzystamy z Waszych usług i tak pozostanie.

Elżbieta

11 czerwca 2018
Korzystałam pierwszy raz i jestem zadowolona z obsługi :)) polecam :)

Ryszard

10 czerwca 2018
Pani Ewa Szczepaniak była bardzo miła i pomocna podczas rezerwacji przelotu do Rzymu.

Ryszard

10 czerwca 2018
Perfekcyjna i mila obsluga w wykonaniu pani Joanny Bebak,dziekuje i pozdrawiam Ryszard G

Daria

09 czerwca 2018
sprawna i pomocna obsługa

Ryszard

09 czerwca 2018
Brawo, profesjonalnie - czyli szybko i z uśmiechem. Perfekcyjna obsluga pani Joanny Bebak. Dziekuje. Pozdrawiam
Ryszard

Leszek

09 czerwca 2018
Fru jest ok

Anna

07 czerwca 2018
Jestem bardzo zadowolony z obslugi.
Pozdrowienia.

Ela

07 czerwca 2018
polecem

Antonina

05 czerwca 2018
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Polecam każdemu.

Honorata

03 czerwca 2018
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa klienta. Dziękuję że jesteście. Wszystko zawsze zapięte na ostatni guzik. Pełen zakres informacji. Od wielu lat korzystam z usług Fru. pl. Polecam. Życzę dalszych sukcesów. No i fuuuu...

Anna

31 maja 2018
Wspaniała i szybka obsługa. Nawet w dzien wolny od pracy. Jestem bardzo wdzięczna Panu Rafalowi za bezproblemowe rozwiazanie zaistniałej sytuacji.

Izabela

30 maja 2018
Bardzo miła obsługa.

Barbara

30 maja 2018
Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani Joanny Bebak - szybko sprawnie, z pełną kompetencją i radością w głosie. To jakby pasja , a nie tylko praca. pozdrawiam. Barbara

Ewa

30 maja 2018
Pełen profesjonalizm , dzięki i polecam

Marek

29 maja 2018
Bardzo solidna firma!!!!!!!!!!!!!!!!

Jolanta

26 maja 2018
Pani Gabriela Biernacki -Siewierska -pomocna i profesjonalna!

Kasia Piotr

20 maja 2018
Świetna obsługa !!!
Dziękujemy pani Oldze !

Tomasz

20 maja 2018
Wszystko ok

Jarosław

18 maja 2018
Bardzo miło, sprawnie i fachowo. Polecam.

Cezary

16 maja 2018
Bardzo dziękuję Panu Jackowi za pomoc i szybkie rozwiązanie problemu oraz wyjaśnienia.

Krzysztof

14 maja 2018
Bardzo dobre godziny pracy, obsługa życzliwa, ceny niezłe.

Iwona

14 maja 2018
Dziękuję pani Joanne Macurze za pomoc w odprawie i rezerwacji , przy niedoskonałościach programu , życzliwa pomoc jest ważna .

Amanitus

14 maja 2018
Doskonała i szybka odpowiedz, super pozdrawiam

ALicja

11 maja 2018
Często korzystam z wyszukiwarki Fru, ale głównie w zakresie zakupu biletów lotniczych, rzeczywiście są dobrzy w wyszukiwaniu tanich i dobrych połączeń. Tym razem jednak tuż po rezerwacji skontaktował się ze mną pracownik FRU Pani Paulina G., która zaproponowała mi pomoc w rezerwacji hotelu w wybranym terminie i miejscu. Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi Pani Pauliny, zawsze grzeczna i miła pomimo kilkukrotnej zmiany mojej rezerwacji, szybko reagująca na moje oczekiwania, jak i oferty bo ceny w rezerwowanym hotelu nawet niższe niż na bookingu co mnie mile zaskoczyło. Oby tak dalej :) Szczerze polecam

Marian

09 maja 2018
Szybko, miło. kompetentnie!
Złożyłem Wyznanie.
MK

Ela

10 kwietnia 2018
Bardzo dziękuje p. Paulinie Gruszkiewicz za pomoc w przygotowaniu naszej podróży i szybkie reagowanie na zgłaszane przez nas potrzeby. Polecam i na pewno skorzystamy w przyszłości z usług firmy.

Anna

29 marca 2018
Profesjonalna , sprawna obsluga, polecam :)

Agata

13 marca 2018
Nieoceniona, ekspresowa i konkretna pomoc w kryzysowych sytuacjach i nie tylko

Andrzej

09 marca 2018
Rezerwacje na lot i hotele całkiem sprawnie. Mam nadzieję, że będą też parzyste starty i lądowania. Do zobaczenia za tydzień ;)

Waclaw

05 marca 2018
Jak trzeba poświęcić więcej czasu a się go nie ma FRU zrobi to dla Ciebie bez niepotrzebnej zwłoki

Anna

05 marca 2018
Wspaniała, pomocna obsługa. Polecam, Anna

Natalia

03 marca 2018
Polecam! Sytuacja w której firma Fru sama dzwoni do klienta z pytaniem co się stało, że podróżny nie wsiadł do samolotu i w jaki sposób może w danej sytuacji pomóc, jest naprawdę rzadko spotykana. Godna polecenia firma i jak tylko będzie okazja będziemy z mężem korzystali z Państwa usług. Bardzo dziękujemy jeszcze raz pomoc.

Zbigniew

03 marca 2018
jest ok

Małgorzata Małgorzata

03 marca 2018
super firma, zwracają część podatku lotniskowego i sami o tym informują, polecam

Beata

03 marca 2018
Fru.pl - pracownicy Tej firmy ( Pani Magdalena i Pani Ewa) naprawdę życzliwie pomagają i to nie tylko! w sytuacjach typowych, ale zwłaszcza w obliczu problemów. Dlatego polecam korzystanie z Ich usług, bo taka obsługa niestety i naprawdę nadal jest rzadkością. Pozdrawiam Wszystkich z Fru.pl i dziękuję za Waszą chęć pomocy. Tylko dobrego Fachowca stać na taką oczywistą, a jakże wspaniałą obsługę!

Kasia

03 marca 2018
Pomimo ze nie doszlo do wylotu z przyczyn pogodowych to jestem bardzo zadowolona z milej obslugi zwrot kosztow za bilety natychmiastowy polecam

Krystyna

02 marca 2018
Często korzystam z pośrednictwa FRU.PŁ, zawsze wszystko załatwiane jest sprawnie i miło . Szczególnie p.Laurze Masnej o bardzo miłym głosie jestem wdzięczna za pomoc i wybór najlepszego rozwiązania przy zakupie biletów "koło siebie" Serdecznie pozdrawiam Krystyna

Sebastian

26 lutego 2018
Wszystko naj I super. Polecam

Daryl

26 lutego 2018
Great service in all of CEE and SEE regions! Great remote service from your team!

Anna

26 lutego 2018
obsługa bardzo miła i profesjonalna,polecam obsługę tej linii pozdrawiam.K.P.

Lidia

26 lutego 2018
Polecam :) Obsługa (Pani Joanna Bebek) bardzo miła, konkretna i szybka - dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Jan

25 lutego 2018
Mam wielkie uznanie, za okazaną pomoc przy transferze z lotniska do hotelu w Fatimie. Martwiłem się a tu nieoczekiwana pomoc z Nieba. Bardzo dziękuję I pozdrawiam Janek

Monika

24 lutego 2018
Witam korzystam z usług FRU juz nie pierwszy raz super szybka ,miła obsługa i dziękuje za okazaną pomoc w załatwieniu mojej sprawy Panu Dominikowi Kulig pozdrawiam

Katarzyna

20 lutego 2018
Bardzo profesjonalna obsługa ze strony Pani Gabrieli Biernaciuk.
Dziękuję

Joanna

13 lutego 2018
obsługa przez Panią Paulinę Guszkiewicz bardzo przyjemna, szybka i na wysokim poziomie. Dziękuję za udzielona pomoc.

Piotr

12 lutego 2018
Nie mam żadnych zastrzeżeń dzięki pomocy obsługi fru i naprawdę usilnych starań z ich strony jest szansa ze nasza podróż się w ogóle odbędzie Gorąco polecam

Bartosz

11 lutego 2018
Zdecydowanie polecam. Najpierw zarezerwowalem omylkowo bilet na 10 marca zamiast 10go lutego. Jeden mail i sprawa zalatwiona (specjalne podziekowania dla Pani Gabrieli Biernacik). Potem zadzwonilem rezerwowac "natychmiast" bo mialem 3 godziny do odlotu. Dostalem bilet w ciagu 15 minut, a dodatkowo po godzinach pracy firmy pracownik biura (tutaj uklony dla Pana Jacka) jeszcze sie upewnial, telefonicznie czy napewno dostalem te bilety, Jednym slowem, ZDECYDOWANIE POLECAM.

Martyna

09 lutego 2018
Bylam obslugiwana przez przesympatyczna Pania Gabriele Kruźlak. Bardzo pomocna, cierpliwa i pozytywna. Sedreczne dzieki za pomoc :)

Cecylia

08 lutego 2018
Jestem zadowolona z szybkiej i rzetelnej obsługi..

Lucyna

07 lutego 2018
Pani ,z którą rozmawiałam udzieliła mi wyczerpującej szybkiej pomocy.

Yoanna

05 lutego 2018
Korzystam z usług fru już bardzo długo, każda jedna osoba jest niezawodna :)
ale tutaj składam pokłon Pani Ani Orzełek, najczęściej na Panią trafiam i zawsze wszystko dopilnowane i dopięte na ostatni guzik :D

Celina

05 lutego 2018
Zawsze szybka i merytoryczna obsluga.Bez kombinacji i zbednej korespondencji.Po oplacie bilet za 5 min.byl!!!!Brawo Gabrysia i Magda!

Kaśka

02 lutego 2018
Super! Wszystko sprawnie. Dobry kontakt cena ok! Na pewno skorzystam drugi raz. Polecam ;)

Marcin

01 lutego 2018
Polecamy, wszystko sprawnie i przejrzyście

Szymon

29 stycznia 2018
Bardzo sprawna i szybka obsługa. Rezerwacja biletów w godzinach które nie były już nigdzie indziej dostępne. Polecam serdecznie.

Peter

28 stycznia 2018
Zawsze najwyższy poziom obsługi. Każdemu polecam... Muszę przyznać, że cała ekipa Fru Biznes to TOP LIGA - gratuluję Zarządowi doskonałego doboru pracowników. Pani Ania (Orzełek), pan Rafał (Huba), pani Paulina (Borowska) i pani Olga (Ustjanowska) naprawdę "dają radę" - tak trzymać !

Wojciech

27 stycznia 2018
Bardzo miła i profesjonalna Pani Paulina Borowska. Wogóle to FRU jest na medal.

Magda

27 stycznia 2018
Bardzo pomocna obsługa. Dziękuję bardzo

Dorota

26 stycznia 2018
Błyskawiczna pomoc w znalezieniu najatrakcyjniejszych biletów lotniczych. Wszystko załatwione niezwykle sprawnie, kompetentnie i w sympatycznej atmosferze. Serdecznie polecam zwłaszcza P. Ewę Szczepaniak

Iwona

26 stycznia 2018
Bardzo dobry serwis. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Świetna komunikacja. Polecam.

Paweł

26 stycznia 2018
Miałem problem z płatnością kartka przez internet. W związku z tym zdublowalem zamowienie-jedno z nich opłaciłem przelewem, drugie było w trakcie realizacji. Następnie złożyłem wizytę w banku, zrobiłem "porządek" z kartą i wówczas uświadomiłem sobie, że skoro już jest OK to że bardzo możliwe że teraz zostaną pobrane mi z konta płatności za rezerwacje, której poprzednio niesfinalizowalem po co mi dwa bilety na te same loty, tymi samymi samolotami. Postanowiłem napisać maila z wyjaśnieniem sytuacji i prośba anulowania. Już po paru minutach dostałem maila informującego o załatwieniu sprawy tak jak chciałem, czyli o usunięciu tej niedokończonej. Bardzo szybko i profesjonalnie został rozwiązany moj problem i rozwiane obawy. Bardzo dziękuję. Duże ukłony w stronę Pani Gabrieli Kruźlak. Oby tylko takich ludzi spotykać we wszystkich firmach/urzędach.

Marela

26 stycznia 2018
Bardzo miła obsługa-dziękuję

Malgorzata

26 stycznia 2018
Bardzo miła obsługa .Dziękuje za pomoc Pani Magdalenie Kowalskiej :-)

Grzegorz

26 stycznia 2018
Błyskawiczna reakcja. Oceniam wysoko.

Justyna

25 stycznia 2018
Miła i kompetentna obsługa w czwartek 25 stycznia 2018r. Dziękuję pani Laurze za pomoc. Pozdrawiam i polecam!!!

Arkadiusz

24 stycznia 2018
Zawsze mogę liczyć na bardzo dobrą obsługę załogi FRU.Wszystkiego najlepszego.

Grażka

24 stycznia 2018
Bardzo miła obsługa :-) oferująca szybką pomoc. :-) Dziękuję panie Jacku. :-)

Maciek

24 stycznia 2018
Szybki kontakt, bardzo pomocna Magdalena Jabłońska, great job!

Wojciech

23 stycznia 2018
Miła, bardzo szybka i profesjonalna obsługa klienta. BRAWO...

Dariusz

23 stycznia 2018
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Już od pięciu lat rezerwuję tu bilety lecz pani Joanna Bebek podniosła poprzeczkę jeśli chodzi o profesjonalizm. Pozdrawiam.

Anna

19 stycznia 2018
Mam bardzo dobre wspomnienia , po trudnej sytuacji po zamknięciu lotniska w Brukseli. Pomogliście i to się liczy na przyszłość!

Gosia

19 stycznia 2018
Dziękuje Pani Gabrieli Kruźlak za fantastyczną obsługę i pomoc

Monika

19 stycznia 2018
Doskonała obsługa, życzliwa i kompetentna. 5/5

Marcin

18 stycznia 2018
super pomocna obsługa, dzięki której nie ma poczucia, że jest się nie chcianym petentem.... szczerze polecam. bardzo dziękuję za okazaną pomoc, obsługę i cierpliwość

Małgorzata

18 stycznia 2018
Bardzo miła, szybka i profesjonalna obsługa. Pani Laura Masna bardzo pomocna. Dziękuję.

Jacek

17 stycznia 2018
Bardzo miła i fachowa obsługa ,dziękuję serdecznie całej obsłudze a w szczególności Pani Gabrieli Krużlak

Edyta

17 stycznia 2018
Dziękuję za błyskawiczną pomoc Panu Jakubowi Redlichowi :-) Pozdrawiam

Ela

16 stycznia 2018
Dziękuję bardzo! Informacja błyskawiczna i wyczerpująca. Miło! Gabriela Biernacik-Siewierska Dziękuję! serdecznie! i polecam!

Halina

16 stycznia 2018
Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę.Jestem bardzo zadowolona i polecam innym klientom .Zostaniecie obsłużeni z najwyższą życzliwością i starannością .H.S.

Anna

16 stycznia 2018
Pierwszy raz korzystam z usług Biura i jak na razie jestem zadowolona ,super cena biletów oraz bardzo szybkie i sprawne odpowiedzi na moje pytania.Dziękuję i pozdrawiam

Piotr

15 stycznia 2018
Znakomita, błyskawiczna i profesjonalna obsługa.
Bardzo dziękuję.

Paulina

12 stycznia 2018
Profesjonalnie, szybko, niedrogo, z dbałością o klienta... Szczerze polecam, a w szczególności znakomitą współpracę z P. Rafałem Hubą - gratuluję takiej perfekcji i dziękuję w imieniu swoim i firmy Arka z Sianowa :)

Filip

12 stycznia 2018
Bardzo podoba mi się fruwanie z tą firmą. Pani Paulina, która prowadziła moją rezerwację po prostu rewelacja - szybka, profesjonalna obsługa.

Konrad

11 stycznia 2018
Amazing service! Lots of perks - as a frequent flyer I just got a double luggage allowance. Overall their customer service is very helpful - a big thank you to Anna Szczurek for guiding through the process.

KaKa

11 stycznia 2018
Great Customer Care support! They share all the details precisely, information about pricing and recommendation according to your individual needs.

Alicja

09 stycznia 2018
jestem bardzo zadowolony z obsługi.Pani zobsługi znalazła mi tańszy bilet i zwrócono mi 150zł

Mirosław

09 stycznia 2018
Uprzejmie, szybko i sprawnie! Szczególnie dziękuję p. Annie Knapik za szybkie załatwienia nam kart pokładowych. Pozdrawiam, MG

Kasia

08 stycznia 2018
Firma godna polecenia. Szczególne podziękowania dla Pani Gabrieli Kruźlak.

Andrzej

07 stycznia 2018
jestem mile zaskoczony obsluga mimo ze biuro ma wolne jednak ktos jest dostepny i czuwa aby nam pomagac w rozwiazaniu naszych problemow a przeciesz jest swieto. Dziekuje

Magda

07 stycznia 2018
Serdecznie dziękuję Pai Joannie Bebak za wspaniałą obsługę i pomoc. Pozdrawiam serdecznie.

Maciej

07 stycznia 2018
Bardzo sprawna i przyjemna obsługa, tak trzymać

Kamila

05 stycznia 2018
Bardzo pomocni, bardzo mili, profesjonalni.

Izabela

05 stycznia 2018
Super obsługa.Polecam

Artur

04 stycznia 2018
Na razie, czyli do etapu otrzymania informacji o numerach biletów, jak najbardziej ok. Na plus szybkie odpowiedzi na maile.

Mariola

03 stycznia 2018
Bardzo miła i sprawna obsługa całego zespołu :)
Szczególne pozdrowienia dla Pani Anny Orzełek oraz Pana Rafała Huba :)

Tomasz

30 grudnia 2017
Na pytanie czy jestem zadowolony z obsługi Pani Olgi, informuję iż jestem bardzo zadowolony.

Karolina

28 grudnia 2017
Szczególne podziękowania dla p. Jakuba Redlicha za fantastyczną obsługę i pomoc w znalezieniu najkorzystniejszego lotu! Bardzo fachowe i indywidualne podejście do klienta. Pan Jakub odpowiedział na wszystkie wątpliwości. W przyszłości na pewno skorzystam z Pana pomocy raz jeszcze :)

Piotr

27 grudnia 2017
profesjonalizm, to cenię w ludziach najbardziej
dziękuję

Jeffrey

27 grudnia 2017
Absolutely the best service in Poland. Amazing helpful when you a problem abroad and excellent at going the extra mile to find you the ticket or hotel that suits your needs

Sławomir

26 grudnia 2017
Polecam! Bardzo miła profesjonalna obsługa

Anna

24 grudnia 2017
Pani Paulina, to jest dopiero dziewczyna! W dzień po oppaceniu biletów Pani do nas zadzowniła z propozycjami
najlepszych hoteli w Rzymie. Tak doradzila, ze pierwszy raz w zyciu kupilam cos z "telemarketingu". Teraz dostalam darmowy przewodnik i czekam na zobaczenie hotelu osobiscie.

Bea

23 grudnia 2017
After not so good experience with wizzair big thank u to Jacek who seems to be the most helpful efficient and knowledgeable member of staff I dealt with. Also very reliable as always sends an email to confirm arrangements and doesn’t forget any requests! Jacek always goes that extra mile when it comes to excellent customer service. Will most definitely use Fru again and again

Grażyna

23 grudnia 2017
Bardzo dziękuję Panie Rafale za pomoc w przesłaniu kart pokładowych, pomimo Swiąt ( Sylwester i Nowt Rok ) Otrzymałam szybko i sprawnie link ponieważ nie mogłam zalogować sie na swoje konto. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Roman

23 grudnia 2017
dziękuję bardzo za mejla bardzo miła obsługa rozmawiałem z Panią i Panem Jackiem pozdrawiam

Ewa Elżbieta

23 grudnia 2017
Profesjonalna obsługa,polecam

Rafał

22 grudnia 2017
SZYBKO sprawnie i w dobrych cenach, rekomenduję kontakt z Panem Rafałem Hubą

Grzegorz

20 grudnia 2017
Ja jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi - pani Ewa Szczepaniak błyskawicznie i kompetentnie odpowiada na mejle. Wszystko na czas i sprawnie.

Ewa

20 grudnia 2017
Bardzo polecam. Współpracuję z firmą kilka lat i nigdy się nie zawiodłam. Szczególnie polecam Panią Anię Orzełek wspaniała osoba - rezerwacje załatwiamy w 15 min. Polecam bardzo

Irena

20 grudnia 2017
Bardzo jestem zadowolona z pomocy jakiej mi udzieliła przy zakupie biletu Pani Gabriela Krużlak. To profesjonalistka w swojej pracy, a przy tym przemiła i życzliwa Osoba. Firma może być z Niej dumna! Dziękuję bardzo

Wiesia

19 grudnia 2017
Rewelacyjna obsługa, szczególne podziękowania dla Pani Ani Orzełek

Tadeusz

19 grudnia 2017
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze świadczonych na naszą rzecz usług

Iga

18 grudnia 2017
Zdecydowanie firma godna polecenia! Już od paru lat współpracuję z strefą BIZNES i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dziękuję całej Ekipie za fantastyczną opiekę, pomoc, porady oraz za każdy poświęcony czas a zwłaszcza ten poza godzinami pracy. Szczególne podziękowania chciałabym skierować do Pani Ani Orzełek oraz Pana Rafała Huby za wyszukiwanie rozwiązań w trudnych sytuacjach oraz za zaangażowanie w rozwiązywaniu problemów!

Maciej

18 grudnia 2017
Jak się dzisiaj dowiedziałem, jestem jednym z najdłużej wiernych klientów FRU Business PL, a w szczególności ze względu na Panią Anię Orzełek. Super obsługa, super miła i super kompetentna. Reszta to dla innych czasami pech, ale ja go nie przeżyłem. Dziękuję bardzo za wspaniałą obsługę i cierpliwość.

Julia

14 grudnia 2017
Jestem bardzo zadowolona, bo dostałam natychmiast odpowiedż na moje ważne pytanie!
Serdecznei dziekuję!
Pa!
Julia

Grzegorz

13 grudnia 2017
Polecam! Zawsze szybki kontakt i ekspresowe rezerwacje biletów. Szczególnie dziękuję Panu Jakubowi za rozwiewanie wszelkich wątpliwości, kompetencję i profesjonalizm.

Krzysztof

12 grudnia 2017
Zawsze zamawiam bilety przez ten serwis. I zawsze jest super!
Momentalnie odpowiadają na maile, odbierają telefony i pomagają.
Jeśli chodzi o loty to często się gubię... ale nie z fru-pl:)

Adam

12 grudnia 2017
Wszystko dobrze troszkę był lot opuzniony ale poza tym dobrze i sprawnie. Pozdrawiam

Michał

11 grudnia 2017
Super pozytywnie załatwiony lot z duuuużą zniżką!
Polecam!

Dagmara

09 grudnia 2017
Pani Gabriela Biernacik i inni dzięki jesteście super i zawsze pomocni. Jeszcze raz dziękuję, BARDZO!!!!!
PS. Pani Gabriela do szefa po premię! Należy się!

Kinga

08 grudnia 2017
Bardzo profesjonalna i niezawodna obsługa rezerwacji grupowych. Serdecznie polecam i dziękuję za troskliwą opiekę.

Agnieszka

08 grudnia 2017
Chciałabym podziękować za sprawne i efektywne działanie oraz chęć pomocy w wielu trudnych sytuacjach związanych ze skomplikowanym planem podróży.
Szczególne podziękowania dla P. Rafała Huby - nie dawniej niż wczoraj pomógł mi w zaplanowaniu lotu.
Podziękowania dla Pani Ani Orzełek, która zawsze z uśmiechem służy pomocą.
Oczywiście innym pracownikom też należą się podziękowania :)

Krzysztof

08 grudnia 2017
Polecam. Dotychczasowa współpraca przebiega bez zastrzeżeń. Polecam

Dominika

06 grudnia 2017
Błyskawiczna i profesjonalna obsługa :)

Emilia

06 grudnia 2017
Jak najbardziej polecam! Za każdym razem pomagają i znajdują najlepsze najtańsze rozwiązania! Do tego każdy z pracowników jest mega sympatyczny. Dziękuję Wam za pomoc, wsparcie i cierpliwość :)

Katarzyna

05 grudnia 2017
Super pomoc..,mily kontakt i staraja sie znalezc jakies dobre rozwiazanie.Dziekuje i napewno jeszcze skorzystam

Beata

03 grudnia 2017
Bardzo szybka reakcja na popełnioną pomyłkę przy wystawieniu biletu. Dla mnie jest bardzo istotne nie to, że ktoś popełnił błąd, bo to się zdarza, ale jak szybko jest on poprawiony-stąd moja wysoka ocena

Anita

27 listopada 2017
Jestem Bardzo zadowolona z usług oraz szybkiej i rzetelnej odpowiedzi na e-mail.

Marta

27 listopada 2017
Expresowa obsluga, natychmiastowe odpowiedzi. Polecam!

Kamila

27 listopada 2017
Mega szybko i sprawnie! Ceny biletów i połączeń super. Ale najlepszy to ten alarm cenowy :)

Andrzej

23 listopada 2017
polecam fru pl. jak do tej pory wszystko perfekto :-)

Anna

22 listopada 2017
6 lotów w trakcie jednego urlopu, wszystkie wykupione za pośrednictwem Fru. Pełny profesjonalizm.

Beata

21 listopada 2017
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i udzielonej pomocy , szczególnie pozdrawiam panią Ewę Szczepaniak , która poświęciła mi dużo czasu :)

Adam

20 listopada 2017
Polecam i bardzo dziękuję przesympatycznej ekipie FRU za pomoc w zorganizowaniu podróży do USA i pośrednictwo w zakupie biletów na loty międzykontynentalne i międzystanowe. Dzięki połączeniom zaproponowanym przez FRU mogliśmy maksymalnie wykorzystać czas urlopu i w pełni zrealizować plan podróży nie wydając przy tym majątku na bilety :)

Jerzy

19 listopada 2017
Pomoc online jest bardzo profesjonalna

Harwester

17 listopada 2017
szybko i profesjonalnie - polecam

Joanna

16 listopada 2017
Profesjonalna obsługa, zresztą jak zawsze.
Cała przyjemność współpracować z takimi profesjonałami, bo wiesz że zawsze Ci pomogą i sprawnie załatwią każdy problem.

Jan

13 listopada 2017
Dziękuję Pani Ewie Szczepaniak za super obsługę :), błyskawiczną odpowiedź na e-mail'a i rozwiewającą watpliwości rozmowę telefoniczą, pozdrawiam

Ania

10 listopada 2017
Profesjonalni, szybcy w działaniu, nigdy nie było problemów. Super pomocni, nie tylko w sprawach biletów - szczególne pozdrowienia dla pani Ani Orzełek.

Jacek

09 listopada 2017
Korzystam z fru od wielu lat i nie wyobrażam sobie podróży bez fru.
Obsługa na 5+ zawsze pomocna i miła
Biznes z Panią Anną to profesjonalizm w połączeniu z sympatyczna obsługa szczerze polecam

Anna Maria

02 listopada 2017
Super szybka i bardzo profesjonalna obsługa! Bardzo dziękujemy i polecamy!!!!!!!

Bartosz

02 listopada 2017
Fachowa obsługa, rzetelna. Serdecznie polecam.

Piotr

02 listopada 2017
Szczerze polecam! Od kilku lat korzystam z usług FRU i zawsze rezerwacja biletów lotniczych przebiega wzorowo! Szybki kontakt, profesjonalna obsługa i poradnictwo. Bardzo dobry kontakt o praktycznie każdej porze.
Gorąco polecam :)

Jacek

24 września 2017
OK

Renata

12 września 2017
Obsługa na najwyższym poziomie.

Renata

12 września 2017
Obsługa na najwyższym poziomie.
Porównałam ceny FRU.PL i Latamy.Pl i FRU.PL wypada o wiele korzystniej od Latamy.PL. Ja zyskałam na locie w obie strony 20%. Bagaż rejestrowany jest tańszy i sam bilet też. Pozdrawiam

Hanna

11 lipca 2017
Świetna stronka! Czytelna, jasna i ...naprawdę niezawodna :-)
Pozdrawiam też Obsługę klienta :-)

Edward

30 maja 2017
Szybko ,tanio i bez problemów!!!!

Jarosław

24 maja 2017
Przejrzysta, sprawna i solidna obsługa. Można tylko gorąco polecić.

Majka

07 maja 2017
Na 100% skorzystam. Uwielbiam wasze oferty. Na koniec maja lecimy do Bari właśnie dzięki Wam :)
Dziękuje i chętnie polecę z Wami nawet na koniec świata.

Pawel

04 maja 2017
Tanio i profesjonalnie.
Byliśmy już z fru na 3 city break.
Zawsze przystępna cena, pełne zadowolenie s kontakt mailowy szybki i profesjonalny.

Danuta

04 maja 2017
Obsługa perfekcyjna

Magdalena

03 maja 2017
City Break Siena 2016 - było super.

Daniel

25 kwietnia 2017
Wszystko sprawnie I bezproblemowo. Polecam zwłaszcza City break.

Paulina

03 lutego 2017
szybko, wygodnie i bez żadnych problemów. obsługa miła i pomocna. z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z waszych ofert.

Szop En

25 stycznia 2017
City Break - świetny produkt i obsługa, zwłaszcza dla kogoś (takiego jak ja), kto nie ma chęci spędzać godzin na szukaniu i sprawdzaniu szczegółów. A tak raz-dwa hotel+przelot+samochód, no i parę ciekawych wskazówek odnośnie Mediolanu.

Michał

25 stycznia 2017
Szybko, sprawnie i miło, ceny też OK. Będę polecać znajomym ;)

Marek

25 stycznia 2017
CityBreak-Londyn z FRU. Super serwis, wszystko zorganizowali - lot, hotel - potem zmieniali nam lot, na miejscu zmieniali nam bagaż - wszystko po prostu na telefon. Cenowo wyszło nam za total TANIEJ niż jak bym sam Hotel kupił bezpośrednio w tym Hotelu. Jak oni to robią? WOW! Jesteśmy zachwiceni i każda nasza następna podróż idzie przez FRU!

Danuta

25 stycznia 2017
Korzystam z serwisu od kilku miesięcy - nie ma się do czego przyczepić, działa dobrze na komórce, generalnie wygodnie. W sumie korzystam z ofert z ich newslettera. Polecam.

Mirosława

25 stycznia 2017
Bardzo szybka i wydatna pomoc w wyborze lotów i najlepszych cenowo terminów przez bardzo miłą panią. Polecam skorzystanie z ich pomocy - pozdrawiam obsługę centrum rezerwacji. szerokich lotów. MK

Maria

04 sierpnia 2016
Mam bardzo dobre doświadczenia. Korzystam z Waszych usług bardzo często i do tej pory miałam jedyny problem z wielkością walizki przy odprawie. Wizzair nie zaakceptował walizki, której kółka wystawały ponad wymiar wymagany. Trochę bzdura, ale to nie zależy od Was.

Maria

04 sierpnia 2016
Mam bardzo dobre doświadczenia. Korzystam z Waszych usług bardzo często i do tej pory miałam jedyny problem z wielkością walizki przy odprawie. Wizzair nie zaakceptował walizki, której kółka wystawały ponad wymiar wymagany. Trochę bzdura, ale to nie zależy od Was.

aurelia

26 czerwca 2016
Dziękuję za bardzo dobra obsługę

Anonim

26 czerwca 2016
Bardzo rzeczowo i miło.

TM

25 czerwca 2016
:)...dziękuję za profesjonalną obsługę...pozdrawiam ciepło!TM

MAREK K.

24 czerwca 2016
Dziekuje za bardzo mila i przydatna pomoc, bardzo dziekuje

Sylwia

23 czerwca 2016
Bardzo miła obsługa, szybko uzyskałam pomoc

Anonim

23 czerwca 2016
Szybko, sprawnie i miło

Dariusz C.

22 czerwca 2016
Zawsze miło i fachowo

maksym

22 czerwca 2016
bardzo dzienkuje p.Sylwii Drab.

Wiesław T.

20 czerwca 2016
wszystko ok

wanda s.

20 czerwca 2016
Jasno klarownie i sprawnie brawo

iza tarasewicz

19 czerwca 2016
zawsze bardzo dobra obsługa!!

Evgen

17 czerwca 2016
SUPEP!!

Michał

17 czerwca 2016
Rewelacja. Jestem bardzo zadowolony!

Michał

17 czerwca 2016
Szybko i sprawnie. Polecam znajomym.

Dorota R.

16 czerwca 2016
Miła i kompetentna obsługa.

Anonim

15 czerwca 2016
Gabriela Kruźlak was professional, fast and very efficient. 10/10.

Anna Olszewska

14 czerwca 2016
Dziękujemy za bardzo miła obsługa i szybko załatwionie biletów lotniczych.Na przyszłość będę korzystać z usług waszej firmy a także będę polecać waszą firmę dalej.Anna Olszewska

Anonim

13 czerwca 2016
dziekuje za fachowa obsluge- niestety musialam anulowac zamowienie ale w przyszlosci z pewnoscia skorzystam z uslugi City Break

Anonim

12 czerwca 2016
Perfekcyjnie.

Anonim

11 czerwca 2016
Dziekuje za szybka i mila odpowiedz!

Anonim

11 czerwca 2016
Jak na razie Ok , tylko oferowane ubezpieczeni nieprzydatne !

Paweł M

10 czerwca 2016
Szczególnie pozytywne podejście do załatwienia spraw wątpliwych przez Pana Macieja Knopa Travel Manager City Break Services

Anonim

9 czerwca 2016
dostałem kilka opcji połaczeń lotniczych do wyboru + możliwość dokonania rezerwacji dla dwóch osób z różnych firm (dwaj różni płatnicy) SUPER!!!

Anna

9 czerwca 2016
Po raz kolejny obsługa na najwyższym poziomie,pani Marta kompetentna,pomocna i bardzo cierpliwa:) Na pewno jeszcze będę korzystać z usług Fru.pl

Anonim

8 czerwca 2016
Bardzo dobra obsługa klienta .Napewno skorzystam z usług .

Iwona S

8 czerwca 2016
Bardzo dziękuje za wszystko :-)

Anonim

8 czerwca 2016
Jestem zachwycony poziomem obsługi klienta, który mi zapewniono przy dwóch transakcjach we FRU.pl. Pan Jacek i Pani Joanna udzielili mi wszelkich informacji, rozwiązali problem z brakiem zaksięgowanej płatności, kontaktowali się ze mną na bieżąco zarówno drogą mailową jak i telefonicznie. Wiecie, że podróż jest dla klientów bardzo ważną sprawą, proces rezerwacji bywa stresujący, a Wy dokładacie wszelkich starań żeby doświadczenie było dla klienta jak najprzyjemniejsze. FRU.pl - tak trzymać!

teresa

8 czerwca 2016
bardzo dobra

oliwia

7 czerwca 2016
Wspaniala telefoniczna obsluga klienta! Wszyscy sa bardzo pomocni i proaktywni, wszystko odbywa sie szybko i sprawnie!

Magdalena

6 czerwca 2016
szybka mila obsluga

Barbara

5 czerwca 2016
Świetna obsługa pani która odebrała telefon bardzo mi pomogła, wysłała na adres meilowy karty pokładowe lotu. Jeszcze raz bardzo dziękuje

Anonim

4 czerwca 2016
Marta Łukaszewska bardzo miła

Olena

4 czerwca 2016
Jestem bardzo zadowolona z usług strony internetowej fru.pl. Poleciłabym by swoim znajomym.

Anonim

3 czerwca 2016
Ok mili ludzie uczciwe cenowo oferty

agnieszka

2 czerwca 2016
szybka, konkretna, sprawna, uprzejma

Anonim

2 czerwca 2016
Jak narazie w skali 1 do 5 daje 5

Anna

2 czerwca 2016
Bardzo Nila sprawną i szybka obsluga Pani Anna zaangażowana aby mi pomóc i rozwiązać mój problem Dziękuję bardzo Pani Ani Pozdrawiam

Anonim

2 czerwca 2016
Jestem bardzo zadowolona z jakości Państwa kontaktu z klientem. Pełen profesjonalizm i mile budzące zaufanie podejście do klienta. Godne polecenia.

Anonim

2 czerwca 2016
Miła i profesjonalna obsługa.

Anna J

1 czerwca 2016
przemiła i uczynna obsługa

Anonim

1 czerwca 2016
Rewelacja

Anonim

1 czerwca 2016
Bardzo profesjonalna, rzeczowa obsługa, rzeczywiste zaangażowanie przemiłych Pań za co jestem zobowiązany podziękować, gratuluję

Alina

31 maja 2016
bardzo jestem zadowolona z obsługi a szczególnie dziesiejszej w osobie Pani Jolanta Belta. pozdrawiam i zycze milych klientów Panstwu

Dariusz

31 maja 2016
Miło z uśmiechem i zawsze pomocni

Damian R.

30 maja 2016
Miło, fachowo i sprawnie.

Damian R.

29 maja 2016
Wyjątkowa życzliwość, profesjonalizm, chęć pomocy i radość z pracy. Dziękuję.

Anonim

22 maja 2016
Odbyłam już trzy wycieczki (City Break) z FRU.PL ze wszystkich byłam bardzo zadowolona. Wyjazdy kupowane były z dużym wyprzedzeniem i zawsze na kilka dni przed wyjazdem otrzymywałam przypomnienie o nadchodzącym terminie. Za każdym razem była oferowana pomoc w odprawie. Podczas wycieczki do Rzymu mieliśmy pecha trafić na strajk na lotnisku, pracownik FRU.pl, informował nas na bieżąco o sytuacji i o naszych możliwościach. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, sama korzystam i polecam moim znajomym ( kilku już skorzystało) . Mam zawsze wrażenie że jestem pod opieką i ni mam obaw co do nowych miejsc. Anna Sienkiewicz

Anna P.

22 maja 2016
Pełen, wręcz niespotykany profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona. :)

Anonim

22 maja 2016
Obsługa bardzo profesjonalna

Anonim

21 maja 2016
Znakomita-profesjonalna, miła i serdeczna. To ciągle rzadkość.

Anonim

20 maja 2016
Super jestem zadowolona

Anonim

19 maja 2016
Bardzo fajna i szybka obsluga

TOMASZ W.

18 maja 2016
PANI MARTA - SUPER DORADCA. BARDZO PANI DZIĘKUJĘ ZA PRZESŁANE PROPOZYCJE. - City Break. TOMASZ.

Anonim

17 maja 2016
Jak zawsze szybka, sprawna i miła obsługa Pani Kasi Kusak

Anonim

17 maja 2016
Jak zawsze szybka, sprawna i miła obsługa Pani Kasi Kusak

Anonim

16 maja 2016
Bardzo dziekuję za szybką odpowiesz i pomoc.

Ania Chmielewska

16 maja 2016
Super!!

Anonim

16 maja 2016
Po raz kolejny przekonuje się , że obsługa Fru.pl jest na najwyższym poziomie - poinformowałam (mailowo) o kłopotach z logowaniem się na stronę internetową linii lotniczej którą lecę - odpowiedź i pomoc uzyskałam błyskawicznie. I któryś już raz tak jest - w przypadku kłopotów - pomoc jest niezwykle szybka, b.uprzejma i skuteczna.

Anonim

16 maja 2016
jestem bardzo bardzo zadowolona i dziekuje za pomoc pozdrawiam Regina

Anonim

15 maja 2016
Wszystko super! Bez zestrzeżen

Magdalena S.

14 maja 2016
Pani Magdalena Cwyl - rewelacja!! Pomocna mila spokojna , chetnie przez nia kupie bilety

Anonim

14 maja 2016
Dziękuję, miła i profesjonalna obsługa.

Anonim

13 maja 2016
Bardzo dobra komunikacja miedzy Fru pl a klientem,wszystko jasno i prosto załatwione bez zbędnych formalności,super kontakt.

Anonim

13 maja 2016
Obsługująca mnie Pani była bardzo miła i pomocna. Bardzo dobry serwis :)

MARECZEK

11 maja 2016
TYM RAZEM BYŁO OK

Anonim

11 maja 2016
Bardzo dziekuje za szybka odpowiedz i pomoc.

beata

10 maja 2016
Obsluga perfekt ,szybka pomoc .

Anonim

7 maja 2016
Bardzo miła i fachowa obsługa bardzo dobry kontakt wyczerpujące informacje, opieka na wysokim poziomie polecam gorąco. Szczególne podziękowania dla Pani Pauliny Guszkiewicz serdecznie Pani dziękuję za opiekę i profesjonalizm.

Anonim

6 maja 2016
wspaniale łatwe w przygotowaniu wakacje

Anonim

6 maja 2016
Pani Monika Fularska mila , kompetetna i sympatyczny głos :))

Anonim

6 maja 2016
bardzo łatwy kontakt. wspaniali ludzie. trudność miałam jedynie ze znalezieniem zakładki wynajmij auto. musialam wynając bezposrednio na lotnisku.

Marzena P.

5 maja 2016
Obsługa przez Panią Karolinę Krajewską to sama przyjemność, w pełni profesjonalna i bardzo miła . Pozdrawiam

Janina W

5 maja 2016
Pierwszy raz robiłam odprawę online i jestem bardzo zadowolona. Ale to wszystko dzięki Państwa pomocy. DZIĘKUJĘ.

Anonim

5 maja 2016
Bardzo miły kontakt i profesjonalizm ,podoba mi się .Mam nadzieje ,że będę miała możliwość skorzystania z przedstawionych bardzo ciekawych ofert. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Grażyna Koch-Kowalewska

Anita

4 maja 2016
Miła, rzetelna i profesjonalna obsługa. Chęć jak najlepszego załatwienia sprawy, z którą zwraca się klient. Cierpliwość i ogromna kultura osobista.

Przemysław B.

4 maja 2016
Jakość obsługi oceniam bardzo wysoko. Otrzymałem komplet informacji o które poprosiłem. Bardzo miły kontakt telefoniczny. Jestem na TAK!

anonim

2 maja 2016
Bez problemu, szybko i na temat :))

anonim

29 kwietnia 2016
super obsługa

anonim

29 kwietnia 2016
bardzo sprawnie i kulturalnie Pozdrawiam

Mirosław S.

29 kwietnia 2016
Super :)

Mirosław S.

27 kwietnia 2016
Bardzo miła i rzeczowa obsługa.

Małgorzata K

25 kwietnia 2016
Bardzo profesjonalne i pomocne podejście Pana Marcina Konopa. To powoduje ze chętnie korzystam z Waszych ofert:):).

Izolda

25 kwietnia 2016
Obsługa :bardzo pomocna , działanie - na wysokim poziomie ,

Gabriela P.

23 kwietnia 2016
Pierwszy raz załatwiałam tak lot więc musiałam się pytać ale zawsze otrzymałam jasną odpowiedź, dziękuję

Dorota P.

22 kwietnia 2016
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, wszystko przebiega sprawnie, szybko i otrzymuję wyczerpujące informację.

Krystyna P.

21 kwietnia 2016
Super panie miłe kompetentne i jeszcze maja anielska cierpliwość do klientów !!!! Ja dziękuje bardzo i korzystam tylko z waszej firmy i reszta rodziny i przyjaciół tez ...pozdrawiam serdecznie krystyna Prokop

Aneta

20 kwietnia 2016
bardzo szybki kontakt :) wszystko załatwione w " 5 minut"

bronislaw mol

19 kwietnia 2016
Bardzo mila Pani -wyczerpująco mnie poinformowala o moim dodatkowym bagazu.

Kasia B.

19 kwietnia 2016
Bardzo dobra obsługa

Mariusz P.

18 kwietnia 2016
Bardzo jestem zadowolony z jakości usługi oraz pozytywnego załatwienia mojej sprawy. Dziękuję Pozdrawiam!

Mariusz P.

18 kwietnia 2016
Bardzo jestem zadowolony z jakości usługi oraz pozytywnego załatwienia mojej sprawy. Dziękuję Pozdrawiam!

Anonim

18 kwietnia 2016
5 plus

Anonim

18 kwietnia 2016
utrzymująca się od lat usługa na świetnym poziomie. cierpliwa i szczegółowa odpowiedź na wszystkie, dodatkowe pytania!

sebastian_b

15 kwietnia 2016
Profesjonalnie

Emil G.

15 kwietnia 2016
Obsługa profeskonalna Zwłaszcza że nie mam doświadczenia w podrózowaniu samolotem jestem milło zaskoczony

MARECZEK

14 kwietnia 2016
BARDZO DZIĘKUJE

justyna

13 kwietnia 2016
sprawna i szybka pomoc ;) dziękuję

Anonim

13 kwietnia 2016
Jak zwykle obsluga mila i kompetentna, sluzaca pomocą mniej wprawnym użytkownikom komputera. Zawsze polecam Wasze usługi.Pozdrawiam.Alicja Gierak

Aneta N.

12 kwietnia 2016
Bardzo miła i wyrozumiała obsługa na infolinii

Krystyna

11 kwietnia 2016
Profesjonalna, bardzo życzliwa obsługa. Jestem w pełni zadowolona.

Krzysztof W.

11 kwietnia 2016
super

Anonim

11 kwietnia 2016
Bardzo profesjonalnie, szybko z zaangażowaniem i wszechstronną pomocą.Bardzo sympatyczna i kompetentna konsultantka, p.Sylwia

Anonim

11 kwietnia 2016
Bardzo miła i kompetentna osoba - Pani Drab, Osoby które nas wcześniej obsługiwały również. Pozdrawiam Tomaszewska

Magdalena D.

10 kwietnia 2016
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Zawsze byłam na bieżąco informowana o wszelkich zmianach. W przypadku jakiegoś problemu dostałam rzetelną informację jak sobie poradzić, chociażby ze sposobami płatności. polecam.

Anna

9 kwietnia 2016
Jestem bardzo zadowolona z obsługi telefonicznej miła i profesjonalna, dziękuję pozdrawiam Anna

beata

8 kwietnia 2016
Doskonała. Dziękuję.

Anonim

7 kwietnia 2016
Jakość obsługi jest bardzo dobra. Na wszystkie moje liczne zapytania e-mail otrzymałam szybką i klarowną odpowiedź.

Maja K.

6 kwietnia 2016
dziękuję pani Sylwi za bardzo miłą , kompetentną, i szybką obsługę, jestem bardzo zadowolona i z pewnością będę polecała

Magdalena S.

6 kwietnia 2016
Rewelacja

Leszek

6 kwietnia 2016
Bardzo miła i profesjonalna obsługa

Anonim

6 kwietnia 2016
Obsługa profesjonalna i sympatyczna zasługująca na najwyższą ocenę.

Anonim

6 kwietnia 2016
Super obsługa i pomoc . pozdrawiam .

barbara krystyna

6 kwietnia 2016
Bardzo dobra ---Bravo !

MAJA

5 kwietnia 2016
jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Panią Sylwią, jest osobą kompetentną , cierpliwą i bardzo miłą, odpowiada bardzo szybko i pomaga w pełnym zakresie w organizacji podróży

Paweł M.

5 kwietnia 2016
Generalnie bardzo lubię serwis FRU. Dzisiaj Pani Joanna sprawnie, kompetentnie i miło przeprocesowała moje tematy. Pozdrawiam PM

Elżbieta

5 kwietnia 2016
Usługa jak najbardziej konkretna i na temat. Otrzymałam również telefon w tej sprawie. Bardzo dziękuję.

Anonim

5 kwietnia 2016
ZAWSZE usluga z fru.pl jest na najwyzszym poziomie. BARDZO dziekuje za wszystko.

Anonim

5 kwietnia 2016
Bardzo dobry kontakt i profesjonalna obsługa

Marek S.

5 kwietnia 2016
Pierwszorzędnie. Dziękujemy.

Mareczek

4 kwietnia 2016
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA SYMPATYCZNĄ OBSŁUGĘ

Mareczek

4 kwietnia 2016
USŁUGA WSPANIAŁA SZCEGÓLNIE PRZEZ PANIĄ JOASIĘ POZDRAWIAM

Witold

4 kwietnia 2016
ocena bardzo pozytywna, nawet przy niewielkich umiejętnościach obsługi komputera śmiało można samodzielnie zakupić bilet i wydrukować kartę pokładową, pozdrawiam

Anonim

31 marca 2016
Miło, szybko, profesjonalnie. Dziękuję!

Kasia

31 marca 2016
Polecam wszystko ok

Violetta B.

31 marca 2016
bardzo dobra dziekuje

Zbigniew H

31 marca 2016
Super profesjonalna obsługa polecam

Zbigniew H

30 marca 2016
Super profesjonalna obsługa polecam

Katarzyna K

30 marca 2016
Szanowni Państwo, jak zwykle jestem zachwycona współpracą z Państwa firma. Konsultanci z ktorymi miałam przyjemność rozmawiac jak zwykle byli niezwykle kompetenti i przemili dziękuje kaska

Anonim

30 marca 2016
Moja ocena to 5 na 5

Hanna T.

29 marca 2016
Doradcy klienta kompetentni i pomocni. Natomiast oczekiwanie na połączenie na infolinii nieskończenie długie i najczęściej jest niemożliwe .

Ania

29 marca 2016
Polecam!

Marija

25 marca 2016
Wspaniale,wszystkie problemy i pytania są odrazu rozwiązane,dziękuję Marija

Katarzyna S.

24 marca 2016
Bardzo miła i fachowa obsługa.

Anonim

22 marca 2016
dziekuje obsluga przy rezerwowaniu byla profesjonalna jak i kiedy niestety musialem odwolac swoj lot

Anonim

19 marca 2016
milo,szybko,sprawnie.dziekuje

Anonim

19 marca 2016
According to my evaluation,your services are at ahigh level, Elnur

A.W.

18 marca 2016
szybko i sprawnie

reginara

17 marca 2016
Obsluga na bardzo wysokim poziomie! Profesjonalna, pomoc byla blyskawiczna i skuteczna Bardzo Dziekuje

Anonim

15 marca 2016
Jestem bardzo zadowolony z obsługi

Anonim

15 marca 2016
Jesteście clou empatii...

Eleonroa Zielinska

14 marca 2016
Bardzo jestem zadowolona z obsługi. D=Szybko, uprzejmie , z otwartością na zamiany., Dziękuję

Jowita D.

14 marca 2016
Monika Furalska.Bardzo miła ,kompetenta i pomocna osoba! Pomogła dokonac mi rezerwacji biletów. Nasz lot bedzie pierwszym lotem,wiec tymaredziej Pani Monika bardzo mi pomogła.Dziekuje

Elżbieta K.

11 marca 2016
Jestem bardzo zadowolona z obslugi. Pani Karolina jest bardzo kompetentna a co najważniejsz bardzo życzliwa i cierpliwa Życzę firmie samych takich pracowników Dziekuje

Mareczek

11 marca 2016
POZDRAWIAM

Mareczek

11 marca 2016
ogromne dzięki!

Radosław Adamki

11 marca 2016
Pani Monika Fularska Konsultant ds. podróży wykazała się super zaangażowanie w mojej sprawie. Prywatnie ja, jako osoba zarządzająca zespołem ludzi uważam, że takie osoby jak Pani Monika powinny być nagradzane i motywowane aby w przyszłości tworzyły zgrany zespół a praca dla nich będzie przyjemnością a nie obowiązkiem Radosław Adamki

T.M.

11 marca 2016
Byłem obsługiwany przez Panią Joannę Belta-doskonałe doświadczenie, szybko profesjonalnie, z inicjatywą - duża przyjemność współpracy i świetna wizytówka firmy.

Mareczek

10 marca 2016
OBSŁUGA SUPER KOMPETENCJA I UPRZEJMOŚC!

Mareczek

9 marca 2016
bardzo kompetentna i solidna obsługa przy rezerwacji i zakupie biletu szczególnie pani Joanna.B SERDECZNIE JĄ POZDRAWIAM

Bartosz G.

7 marca 2016
Pomimo braku tytułu zamówienia biletu usługa sprzedaży została przeprowadzona fachowo i sprawnie.

Anonim

6 marca 2016
Witam. Muszę przyznać że jestem pod ogromnym wrażeniem jakości i bardzo miłej obsługi. Panie z którymi były załatwiane wszystkie sprawy były cierpliwe i wyrozumiałe. Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę i gwarantuję że częściej będę korzystać z Państwa usług. Pozdrawiam.

A.K.

3 marca 2016
Pani Paula Jarosz jest bardzo kompetentną i miłą konsultantką. Bardzo dziękuję za profesjonalne podejście do pracy. Szybko, rzeczowo i na wysokim poziomie. Dziękuję.

Anonim

1 marca 2016
OK

Anonim

29 lutego 2016
Sprawę załatwiłem krótko i rzeczowo. Ocena najwyższa. Dziękuję.

Witold S.

28 lutego 2016
Postępowanie i obsługa godne naśladowania.

Anonim

25 lutego 2016
Miła i pomocna konsultantka

Wojciech Ł.

25 lutego 2016
Jak zwykle wszystko bardzo dobrze

Ewa W.

24 lutego 2016
korzystam z Państwa usługi nie pierwszy raz i nigdy nie zawiodłam się, dlatego i tym razem zdecydowałam się na zakup u Państwa biletu tym razem dla Wnuka.Jakie było moje miłe zdziwienie otrzymanym e-mailem z zapytaniem się czy nie przeoczyłam zaznaczenia o bagaż- miły list i rzeczywiście porozumiem się czy chce wziąć większy bagaż. A tu druga niespodzianka kupon! niewątpliwie będę polecała Państwa firmę znajomym , jak również sama korzystała .Pozdrawiam Ewa W.

Barbara D.

22 lutego 2016
witam serdecznie dziekuje za odpowiedz....wszystko sie odnalazlo prosze pomyslec o czacie zamiast majla byloby znacznie szybciej ale dzieki

Malgorzata S.

21 lutego 2016
Moge pogratulowac! Pani Szczurek jest naprawde swietna,kompetentna,,cierpliwa,po prostu przesympatyczna.

O.W.

19 lutego 2016
ocena wiecej niz dobrze.oceniam doskonale obsluge, jako: pomocną, życzliwą, serdeczną, dziekuje pracownikom FRU .pl

Anonim

19 lutego 2016
Pełny profesjonalizm, sprawa załatwiona w 100% Dziękuję

Mirosław M.

19 lutego 2016
Szybka i profesjonalna obsługa. Dziękuję.

Sabina R.

15 lutego 2016
Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani Joanny Miadzielec. Pozdrawiam

Anonim

15 lutego 2016
Jak zwykle szybko, miło i profesjonalnie.

Maciek K.

13 lutego 2016
Szkoda, że nie udało mi się zarezerwować biletu ale bardzo dziękuję za miłą obsługę przez Panią Magdalenę Parol. Pozdrawiam, M.

Anonim

11 lutego 2016
Osoba, która się ze mną kontaktowała na maksa pomocna oraz szybko odpowiadająca na moje pytania ogólnie gitarra

Katarzyna K.

10 lutego 2016
Jestem zadowolona z obsługi.

Anonim

10 lutego 2016
SUPER ! TAK TRZYMAĆ!

Anonim

9 lutego 2016
dziękuję za szybką merytoryczną odpowiedź ;-) pozdrawiam

Anonim

9 lutego 2016
Szybka i profesjonalna obsługa

Joanna.

8 lutego 2016
Konsultantka bardzo miła i rzeczowa. Sprawą załatwiona na najwyższym poziomie. Serdecznie dziękuję.

Beata S.

8 lutego 2016
Bardzo szybko skorygowaliście Państwo mój błąd, jeszcze raz serdecznie dziękuje. Beata S

Wojtek

8 lutego 2016
szybka profesionalna obsługa.czytelna strona

Dariusz M.

8 lutego 2016
BARDZO MILA I DOBRA OBSLUGA

J.B.

4 lutego 2016
Bardzo kompitentny pracownik!

Justyna

4 lutego 2016
Witam według mnie rozmowa została przeprowadzona bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Dziękuje za pomoc

Anonim

3 lutego 2016
doskonała

Anonim

3 lutego 2016
Po raz kolejny z przyjemnością przyznaje że obsługa jest rewelacyjna bo sprawy są od ręki załatwiane!!!

Ewa K

3 lutego 2016
Jestem zachwycona obsługą, troskliwością i fachowością Pani Anny Szczurek. Wielokrotnie kupowałam we FRU.PL bilety lotnicze, oraz ostatnio rezerwację hotelową. Nigdy nie zawiodłam się, a Panią Annę Szczurek traktuję już jako osobistego, najlepszego doradcę. Dziękuję. Ewa K

Anonim

2 lutego 2016
Jestem zadowolona:)

Anonim

2 lutego 2016
Pani Joanna, bardzo miła i pomocna. szybko pomogła mi rozwiązać problem, za co jej bardzo dziękuję :)!

Anonim

Krzysztof 2 lutego 2016
Dziekuje za telefon i pomic w dokonanuy kolejnej rezerwacji

Anonim

1 lutego 2016
Perfekcyjna obsługa !

Robert S.

31 stycznia 2016
Jestem bardzo zadowolony z szybkiej obslugi.

Anonim

31 stycznia 2016
Cóż tu powiedzieć... Jestem absolutnie zachwycony. Cena, szybkość, info, mnogość opcji - nie potrzebuję nic więcej. Na pewno to nie jest nasze ostatnie zamówienie. Polecam niezdecydowanym: żadna lipa - to DZIAŁA!!!

Anonim

31 stycznia 2016
sprawnie, szybko, myślicie za ludzi, nic dodać nic ująć

U.K.

29 stycznia 2016
przesympatyczna pani Anna Szczurek dostałam szybką i dokładną odpowiedz jestem bardzo zadowolona z obsługi

K.K.

26 stycznia 2016
Absolutnie najlepsze doswiadczenie w turystyce samolotowej od lat. W trudnych tematach logistycznych bede zawsze wracal do Pani Katarzyny. Ogromne podziekowanie za organizacje urlopow i zmidne poszukiwanie najlepszych opcji :-)

Anonim

26 stycznia 2016
Szybko, sprawnie, sympatycznie, dziękuję

Marcin T.

25 stycznia 2016
Obsługa była idealna! Panie były bardzo miłe, rzeczowe i bardzo pomocne. Gdybym mógł dałbym dwie uśmiechnięte buźki :) :)

Waldemar N.

23 stycznia 2016
dzieki za spokojny profesjonalny serwis pozdrawiam

Anonim

22 stycznia 2016
pełen profesjonalizm, bardzo pomocni i mili konsultanci

Anonim

22 stycznia 2016
Obsługa super, szybko, miło i przyjemnie jest wszystko załatwiane od ręki!!

Jadwiga M.

21 stycznia 2016
Obsluga super.. cena tez skorzystam napewno nie jeden raz. Pozdrawiam

Jadwiga M.

21 stycznia 2016
Obsluga super.. cena tez skorzystam napewno nie jeden raz. Pozdrawiam

K.K

20 stycznia 2016
Bardzo dobrze oceniam jakość funkcjonowania Państwa usług. Rezerwacja poszła szybko i sprawnie.System jest intuicyjny, a odpowiedzi na moje pytania były błyskawiczne. Szczególnie dziękuję Pani z działu rezerwacji, która jest bardzo pomocna i profesjonalna:)

Zbyszek

18 stycznia 2016
Pani Monice dziękuję za pomoc i miłą,kompetentną obsługę.

W.N.

17 stycznia 2016
sympatyczna i profesjonala obsluga dziekuje

Cezary S.

16 stycznia 2016
Prośba została zrealizowana przez Panią Magdalenę bardzo szybko, w sposób w pełni satysfakcjonujący i bardzo miły. Super byłoby, gdyby wszystkie firmy miały taki serwis i tak kompetentnych i miłych pracowników.

Andrzej C.

16 stycznia 2016
BŁYSKAWICZNA OBSŁUGA,DORADZTWO TELEFONICZNE PRZY PŁATNOŚCI-SUPER

Iwona

16 stycznia 2016
Obsługa profesjonalna dziekuje

Ewa S.

14 stycznia 2016
Serdecznie dziękuję - Pani Jarosława pomogła mi dopełnić wszelkich formalności związanych z zakupem biletów, cierpliwie wysłuchała moich obaw, odpowiedziała na wszelkie pytania. Dodatkowo, w dość szczególnej dla mnie sytuacji, kiedy okazało się, że muszę zmienić rezerwację, pomogła niemal natychmiast, zdecydowanie przekraczając moje oczekiwania. To mój pierwszy zakup za pośrednictwem fru.pl, ale od dziś także pierwszy wybór, gdy będę wybierać się w kolejne podróże.

E. S.

14 stycznia 2016
Świetna p.Monika zarezerwowana mnie bilety do Aten. Wszystko dokładnie wytlumaczyla jak opłacić mój lot z psem. Bardzo miło mnie obsluzyla. Przytrzymala rezerwację do momentu mojej wpłaty. Jesteście SWIETNI! !!!!!!!!Serdeczne dzięki! !!! Będę Was polecać znajomym. Świetny macie Personel.Gratuluję! !!!!

P. C.

13 stycznia 2016
Szybko i bez komplikacji. Nawet oczekiwanie na połączenie z konsultantem zamknęło się w granicach przyzwoitości.

Anonim

12 stycznia 2016
Bardzo szybka i miła obsługa

Elżbieta J.

11 stycznia 2016
Sprawna, szybka, sympatyczna obsługa

J. K.

11 stycznia 2016
Jestem bardzo zadowolona i serdecznie dziekuje za profesjonalne zalatwienie.

Barbara W.

7 stycznia 2016
Jestem z Państwa usług zadowolona. Dziekuje.

D.T.

5 stycznia 2016
jestem zadowolony z waszej oferty i jakosci obslugi

Magdalena T.

4 stycznia 2016
Jestem zadowolona z państwa usług.Szkoda tylko,źe nie latanie z Poznania.

Janek

31 grudnia 2015
wszystko ok i mila obsluga

Anna D.

28 grudnia 2015
Bardzo sprawna i intuicyjna rezerwacja biletów za pomocą portalu internetowego, a do tego miła i fachowa pomoc przy realizacji bonu zniżkowego, czyli wszystko czego oczekuję od rzetelnej firmy ma FRU.PL

W.P.

28 grudnia 2015
wszystko ok dobra obsługa polecam

Marek P.

27 grudnia 2015
Szybko, sprawnie i miło. Pani Magda jest cierpliwa i dokładna. Tak było zawsze.

G.P.

24 grudnia 2015
Zostałam fachowo obsłużona ,wielka pomoc i wielkie dzieki

M.R.

24 grudnia 2015
Bardzo obydwu Paniom - Karolinie i Magdalenie dziękuję za czujność i szybkie załatwienie sprawy. Pozdrawiam serdecznie i życzę pięknych Świąt

B.W.

23 grudnia 2015
Zakup biletu w głównym biurze w Warszawie Super obsługa i profesjonalnie załatwiona sprawa.Polecam

M.T.

21 grudnia 2015
miałam problem z rezerwacją a przebywam chwilowo w Irlandii ,kiedy zadzwoniłam z prośba o pomoc natychmiast Pani się włączyła ,zadzwoniła do mnie i tak problem został rozwiązany -oceniam Panią od 0-10 na 10+ super

Jurek J.

20 grudnia 2015
Jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy z Wasza firma i przesylam pozdrowienia dla Pani Szczurek.

Anonim

18 grudnia 2015
Dziekuje za mila i szybka obsluge

Anonim

17 grudnia 2015
Bardzo dziekuje za mila obsluge i pomoc w załatwieniu mojej sprawy Pozdrawiam

Barbara K.

14 grudnia 2015
Obsługa profesjonalna i sympatyczna.co prawda,jeszcze nie mam załatwionej do końca karty ,ale mam nadzieję ,że dalsze kontakty będą równie miłe jak te dotychczas.Pozdrwawiam

Maciek

13 grudnia 2015
Szybka i rzeczowa informacja i pomoc. Przyjemna komunikacja. Pozdrawiam

Małgorzata K.

11 grudnia 2015
super,szybko,sprawnie,bezproblemowo!

Anonim

10 grudnia 2015
dziękuję - perfekt